Simona Halep

Presa internațională, uimită de sărbătoarea avută de Simona Halep pe Arena Națională! ”A fost primită ca un star rock”

17.07.2019 | 22:20
Presa internationala uimita de sarbatoarea avuta de Simona Halep pe Arena Nationala A fost primita ca un star rock

Presa internațională a fost uimită de sărbătoarea de care a avut parte Simona Halep pe Arena Națională, după ce a câștigat turneul de la Wimbledon. Peste 15.000 de aomeni au fost prezenți pe cel mai mare stadion al țării pentru a fi alături de marea noastră campioană la prezentarea trofeului cu cucerit pe iarba londoneză.

Presa internațională, uimită de sărbătoarea avută de Simona Halep pe Arena Națională: ”O adevărată eroină”

Prezența în număr mare a fanilor români la sărbătoarea de pe Arena Națională în care Simona Halep și-a prezentat trofeul cucerit la Wimbledon a surprins presa internațională. ”Simona Halep a fost primită ca o adevărată eroină pe un stadion de fotbal din Bucureşti”, a notat cotidianul francez Le Figaro, în timp ce site-ul oficial al WTA a mers pe aceeași linie: ”Campioana de la Wimbledon, Simona Halep, primită ca o eroină în România”. ”Fostul numărul 1 mondial a adus în România al doilea titlu de Grand Slam după ce a învins-o pe Sefrena Williams în finala de la Wimbledon și, pentru al doilea an consecutiv, a invitat națiunea să sărbătorească alături de ea”, au mai scris jurnaliștii de la WTA.

”Simona Halep a fost onorată cu mare fast la revenirea ei în România, miercuri. Laureata de la Wimbledon a fost sărbătorită într-un stadion plin. Când vorbim de statutul Simonei Halep în România, cuvântul <star> nu este exagerat cu nimic. Laureata de la Wimbledon, prima din România care a câştigat acest turneu, a reuşit din nou să-şi măsoare popularitatea la revenirea în ţară, unde a fost săbătorită ca un star rock pe un stadion plin”, a scris cotidianul francez L’Equipe.

Momentul încheierii sărbătorii Simonei Halep pe Arena Națională

Țiriac și Halep au retrăit pas cu pas finala de la Wimbledon

Simona Halep a fost sărbătorită de peste 15.000 de persoane pe Arena Națională din Capitală după câștigarea turneului de la Wimbledon. Campioana noastră a ținut un discurs emoționant, iar în momentul în care Andra a intonat imnul național i-au dat lacrimile.

Președintele Federației Române de Tenis, Ion Țiriac, și Simona Halep au avut un dialog fascinant în cadrul evenimentului, ei rememorând alături de spectatori victoira din finala cu Serena Williams. Cel mai apreciat moment al serii a fost atunci când prezentatorul Andi Moisescu a întrebat-o pe campioana noastră ce planuri are pe 9 septembrie, anticipând o performanță uriașă și la US Open.