Fotbal intern

Presa italiană acuză după România – Franța 0-0 la Euro 2019! Fanii ”squadrei azzurra” au luat foc: ”A fost BLAT”. Gazzetta dello Sport: “Un biscuite indigest”

25.06.2019 | 12:41
Presa italiana acuza dupa Romania  Franta 00 la Euro 2019 Fanii squadrei azzurra au luat foc A fost BLAT Gazzetta dello Sport Un biscuite indigest

UPDATE: 25 iunie, ora 12:45. Gazzetta dello Sport acordå un mic spaţiu pe prima pagină rezultatului România – Franţa, sub titlul Un biscuite indigest, pentru ca în interior să trateze mult mai amplu cele petrecute la Cesena. Un egal anunţat, aşa cum era previzibil, cu românii încercând mai mult golul, împinşi şi de la spate de miile de suporteri care i-au încurajat fără încetare tot meciul. Franţa a arătat clar că doar pe hârtie a jucat 4-3-3, în realitate un 4-1-4-1, iar singurul obiectiv a fost să nu ofere spaţii românilor să devină periculoşi în jumătatea lor. Dar şi aşa, deşi românii au aşezat un zid galben în jumătatea lor, tot au găsit momente când să caute golul. Posibilul penalty la Cicâldău în prima repriză, pasa de maestru a lui Ianis Hagi pentru Puşcaş, dar vârful a prelungit prea mult mingea sau lovitura de cap a lui Rus, la care francezii au riscat serios autogolul, au fost încercările românilor de a marca, într-un meci în care, totuşi, la final, nu am consemnat nici un şut periculos pe poartă.

presa italiană. prima pagină Gazzetta dello Sport
presa italiană. Articolul din interior

Presa italiană acuză faptul că ”squadra azzurra” a ratat calificarea în semifinale după meciul România – Franța 0-0 de la Euro 2019 de tineret. În urma acestui rezultat, ”tricolorii” au câștugat Grupa C și vor întâlni în semifinale Germania, în timp ce Franța, care a fost cea mai bună formație clasată pe locul secund, va da piept cu Spania.


UPDATE, 25 iunie, ora 1:43 / În schimb, fanii naționalei Italiei au acuzat pe rețelele de socializare echipele României și Franței că au făcut blat pentru a se califica ambele în faza semifinalelor.


Presa italiană acuză după România – Franța 0-0 la Euro 2019: ”Nu a fost nicio ocazie în 90 de minute”

Presa italiană a acuzat în termeni duri ce s-a întâmplat la meciul România – Franța 0-0 de la Euro 2019. ”Italia este eliminată de egalul anunțat între Franța și România”, a titrat cotidianul Gazzetta dello Sport, care a mai scris: ”Azzurri au urmărit împreună meciul Franța – România, care s-a încheiat așa cum se temeau. Nu a fost nicio ocazie în 90 de minute. Nimic. Doar un 0-0 confortabil pentru ambele echipe”.

”Italia e eliminată de la European! Franța – România s-a încheiat fără gol și ambele s-au calificat în semifinale”, a titrat Corriere dello Sport, în timp ce jurnaliștii de la Tuttosport au scris: ”Azzurri amari! Franța – România fără gol și Italia e eliminată”.

România a terminat la egalitate cu Franța, scor 0-0, și a câștigat Grupa C. În urma calificării în semifinale, ”tricolorii” s-au calificat după 55 de ani la Jocurile Olimpice.

Tags: