Sport

Presa italiană exultă: “Poveste albastră fără sfârșit”. Spaniolii, resemnați: “Plângem cu măreție”

Italia este prima finalistă de la Euro 2020. FANATIK vă prezintă primele titluri din cele mai importante ziarele italiene și spaniole după semifinală.
07.07.2021 | 01:18
Presa italiana exulta Poveste albastra fara sfarsit Spaniolii resemnati Plangem cu maretie
ADVERTISEMENT

Italia este prima finalistă de la Euro 2020 după ce a trecut la penalty-uri de Spania. După 120 de minute, scorul a fost egal, 1-1, însă la loviturile de departajare italienii au reușit să se impună cu 4-2.

Federico Chiesa a deschis scorul în minutul 60, iar Alvaro Morata a adus egalarea cu 10 minute înainte de final. În prelungiri s-a păstrat echilibrul, însă la loviturile de departajare au ratat Olmo și Morata de la spanioli, respectiv Locatelli de la italieni.

ADVERTISEMENT

Presa italiană exultă: “Poveste albastră fără sfârșit!”

Gazzetta dello Sport titrează: “Italia este în finală! Spania, îmblânzită la penalty-uri, o poveste albastră fără sfârșit”, după penalty-ul transformat de Jorginho, care a dus “Squadra Azzurra” în ultimul act.

Gazzetta dello Sport
Gazzetta dello Sport

Tuttosport: “Italia elimină Spania: Chiesa îl trage pe Mancini, Morata înscrie, apoi îl trădează pe Luis Enrique”

Tuttosport face un joc de cuvinte după calificarea Italiei în ultimul act: “Italia elimină Spania: Chiesa îl trage pe Mancini, Morata înscrie, apoi îl trădează pe Luis Enrique”

ADVERTISEMENT
Tuttosport
Tuttosport

Corriere della Sera jubilează după calificarea Italiei în ultimul act: “Italia bate Spania la penalty-uri și merge în finală!” 

Corriere della Sera
Corriere della Sera

De cealaltă parte, spaniolii sunt mândri de parcursul naționalei lor la turneul final și dau vina pe loteria loviturilor de departajare pentru eliminarea din turneu.

ADVERTISEMENT

AS: “Pedeapsă maximă!”

AS, cotidianul de casă al lui Real Madrid a început să îi reproșeze lui Luis Enrique selecția și faptul că niciun jucător al “galacticilor” nu a fost luat la turneul final și titrează: “Pedeapsă maximă!”

As
As

“Spania plânge în măreție!”

Marca remarcă jocul bun al Spaniei, dar și faptul că echipa a pierdut dureros după loviturile de departajare: “Spania plânge în măreție!”, sună titlul ibericilor.

ADVERTISEMENT
Marca
Marca

Mundo Deportivo a titrat: “Penalty-urile lasă Spania fără finala Campionatului European”

Mundo Deportivo
Mundo Deportivo