Sport
notix pixel id

Presa italiană exultă: “Poveste albastră fără sfârșit”. Spaniolii, resemnați: “Plângem cu măreție”

Italia este prima finalistă de la Euro 2020. FANATIK vă prezintă primele titluri din cele mai importante ziarele italiene și spaniole după semifinală.
07.07.2021 | 01:18
Presa italiană exultă:
Presa italiană exultă: "Poveste albastră fără sfârșit". Spaniolii, resemnați: "Plângem cu măreție"
ADVERTISEMENT

Italia este prima finalistă de la Euro 2020 după ce a trecut la penalty-uri de Spania. După 120 de minute, scorul a fost egal, 1-1, însă la loviturile de departajare italienii au reușit să se impună cu 4-2.

Federico Chiesa a deschis scorul în minutul 60, iar Alvaro Morata a adus egalarea cu 10 minute înainte de final. În prelungiri s-a păstrat echilibrul, însă la loviturile de departajare au ratat Olmo și Morata de la spanioli, respectiv Locatelli de la italieni.

Presa italiană exultă: “Poveste albastră fără sfârșit!”

Gazzetta dello Sport titrează: “Italia este în finală! Spania, îmblânzită la penalty-uri, o poveste albastră fără sfârșit”, după penalty-ul transformat de Jorginho, care a dus “Squadra Azzurra” în ultimul act.

ADVERTISEMENT
Gazzetta dello Sport
Gazzetta dello Sport

Tuttosport: “Italia elimină Spania: Chiesa îl trage pe Mancini, Morata înscrie, apoi îl trădează pe Luis Enrique”

Tuttosport face un joc de cuvinte după calificarea Italiei în ultimul act: “Italia elimină Spania: Chiesa îl trage pe Mancini, Morata înscrie, apoi îl trădează pe Luis Enrique”

Tuttosport
Tuttosport

Corriere della Sera jubilează după calificarea Italiei în ultimul act: “Italia bate Spania la penalty-uri și merge în finală!” 

ADVERTISEMENT
Corriere della Sera
Corriere della Sera

De cealaltă parte, spaniolii sunt mândri de parcursul naționalei lor la turneul final și dau vina pe loteria loviturilor de departajare pentru eliminarea din turneu.

AS: “Pedeapsă maximă!”

AS, cotidianul de casă al lui Real Madrid a început să îi reproșeze lui Luis Enrique selecția și faptul că niciun jucător al “galacticilor” nu a fost luat la turneul final și titrează: “Pedeapsă maximă!”

ADVERTISEMENT
As
As

“Spania plânge în măreție!”

Marca remarcă jocul bun al Spaniei, dar și faptul că echipa a pierdut dureros după loviturile de departajare: “Spania plânge în măreție!”, sună titlul ibericilor.

Marca
Marca

Mundo Deportivo a titrat: “Penalty-urile lasă Spania fără finala Campionatului European”

Mundo Deportivo
Mundo Deportivo

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik