Evenimentul zilei

Presa olandeză, surprinsă de eșecul lui Badr Hari: ”S-a lăudat că este la un nivel superior”

20.12.2020 | 11:27
Presa olandeza surprinsa de esecul lui Badr Hari Sa laudat ca este la un nivel superior
Presa olandeză a fost surprinsă de eșecul suferit de Badr Hari în lupta cu Benny Adegbuyi pe care a dominat-o în primele două reprize și consideră că marocanul și-a subestimat adversarul. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Presa olandeză a fost surprinsă de eșecul suferit de Badr Hari în lupta cu Benny Adegbuyi pe care a dominat-o în primele două reprize și consideră că marocanul și-a subestimat adversarul.

Românul l-a învins prin KO pe sportivul olandezo-marocan în runda a treia a main event-ului GLORY 76, care s-a desfășurat la Rotterdam.

ADVERTISEMENT

Adegbuyi a scris istorie în Glory, devenind primul luptător care reușește să-i administreze un KO lui Badr Hari, după ce inițial suferise un knockdown din partea legendarului luptător.

Eșecul lui Badr Hari a luat prin surprindere presa olandeză

”Badr Hari a pierdut în mod surprinzător în faţa lui Benny Adegbuyi, încheind lupta cu nasul spart. La revenirea în ring, marocanul nu a putut să îl învingă pe român. Meciul a fost controlat de Badr în primele două runde, dar a treia repriză a mers foarte prost pentru el”, a scris presa olandeză despre eșecul lui Badr Hari.

ADVERTISEMENT

”Hari a fost surprins de câteva lovituri dure. Dacă după prima şi-a revenit destul de repede, a doua l-a umplut de sânge şi l-a ţintuit la podea. Acesta a fost deznodământul primului meci în care Badr a luptat de la înfrângerea cu Rico Verhoeven din 2019”, a notat publicația NOS.

”Juriul a decis că primele două runde au fost ale lui Badr, iar Benny a fost zdruncinat puternic pe finalul actului secund, suferind un knock-down profund”, au continuat jurnaliștii batavi în materialul în care explică înfrângerea lui Hari.

ADVERTISEMENT

”Prin urmare, a fost o surpriză că Hari nu a supravieţuit rundei cu numărul 3. Badr Hari s-a lăudat că este la un nivel superior faţă de român şi că lupta va fi ca un meci între Real Madrid şi Heerenveen. Fără îndoială că marocanul s-a înşelat!”, se mai arată în material.

Luptătorul român s-a impus în repriza a treia a meciului cu Badr Hari, după ce l-a făcut KO pe olandezo-marocan, nu înainte de a-i sparge acestuia nasul și de a-l umple de sânge.

ADVERTISEMENT

Benny vrea să devină campion la categoria grea din circuitul Glory și și-a anunțat intenția de a lupta pentru centură cu învingătorul meciului dintre campionul Rico Verhoeven (31 de ani) și marocanul Jamal Ben Saddik (30 de ani), care va avea loc pe 30 ianuarie 2021 în cadrul Galei Glory 77.

ADVERTISEMENT