Presa sârbă după 2-2 cu România. “Mitrovic nu a putut de unul singur”

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
11/09/2018, 00:31
Presa sârbă după 2-2 cu România. “Mitrovic nu a putut de unul singur”
Presa sârbă după 2-2 cu România. Singurul lăudat este Mitrovic

Presa sârbă a comentat destul de tăios după egalul, 2-2, cu România. Dacă la finalul primei reprize jurnaliştii de  la Belgrad se amuzau pe seama primului gol al “vulturilor”, marcat de Mitrovic după o fază ciudată în careul nostru, fiind destul de optimişti asupra succesului, lucrurile s-au schimbat foarte mult la finalul partidei. Fanii din tribune nu s-au sfiit să-şi fluiere echipa, presa nu s-a sfiit nici ea să scoată armele la adresa lui Kolarov şi compania.

“Mitrovic nu a putut de unul singur” a concluzionat sportske.net, care pune la zid echipa Serbiei din a doua repriză. “Românii ne-au avertizat încă din finalul primei reprize, la bara lui Chipciu, dar Kolarov şi ai lui n-au înţeles nimic. Ei credeau că meciul s-a terminat deja după golul lui Mitrovic. Nici nu a început bine repriza a doua şi deja scorul devenise egal. Acelaşi Chipciu i-a arătat căpitanului “vulturilor” (Kolarov) că nu e întors de la cabine şi nu a putut fi oprit decât prin fault. Mitrovic a mai făcut odată ceea ce trebuie să facă un atacant, însă restul echipei n-a fost împreună cu el. Ţucudean a egalat din nou cu o execuţie vicleană şi Mitriţă era să producă drama în final, dacă Dmitrovic nu era un bun portar de handbal să repingă cu piciorul”.

Presa sârbă după 2-2 cu România îi atacă pe Kolarov şi pe Milinkovic

Altă publicaţie online, Sportski Jurnal, scrie că “două piese ale lui Mitrovic au fost prea puţin în faţa unor vecini deloc timoraţi, care au prins şi mai mult curaj după ce au marcat primul gol. Mitrovic a fost singurul “vultur” care a zburat pe stadionul lui Partizan, vedete precum Kolarov sau Milinkovic părând că abia au ajuns la stadion şi nu că se află pe teren. Românii au căpătat mult tupeu şi dacă nu era piciorul lui Dmitrovic acum ce am câştigat în Lituania am fi dat înapoi în totalitate”.

Vezi cele mai tari imagini de la Serbia – România, scor 2-2

Închide ×