Fotbal intern

Presa slovenă, tranșantă în cazul transferului lui Ante Vukusic la FCSB: ”A făcut greșeala vieții”

22.02.2021 | 19:02
Presa slovena transanta in cazul transferului lui Ante Vukusic la FCSB A facut greseala vietii
ADVERTISEMENT

Presa slovenă a analizat transferul lui Ante Vukusic la FCSB, problemele cu care se confruntă atacantul la liderul din Liga 1 și consideră că jucătorul croat nu a făcut cea mai bună alegere.

Propus de Mihai Stoica la roș-albaștri pentru a-l înlocui pe Sergiu Buș, croatul a absentat în meciul cu Hermannstadt din cauza unei accidentări la mușchii aductori, dar a prins câteva minute împotriva Chindiei Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Se pare că jucătorul adus din campionatul sloven a dezamăgit după numai câteva meciuri disputate, iar Gigi  Becali nu mai dorește să continue colaborarea cu el.

Ante Vukusic, criticat de presa slovenă după transferul la FCSB

Presa din Slovenia a scris în termeni duri despre transferul lui Ante Vukusic la FCSB, după ce a decis să plece de la Olimpija Ljubljana, formație pentru care a marcat 26 de goluri în 35 de apariții în sezonul 2019-2020.

ADVERTISEMENT

”Nu credem că suntem departe de adevăr când spunem că Ante Vukusic a făcut greșeala vieții când a spus la revedere echipei Olimpija și a semnat cu FCSB. Atacantul croat abia a ajuns la București și trăiește un adevărat infern”, a scris site-ul ekipa.svet24.si.

Jurnaliștii sloveni amintesc și de scandalul creat în jurul lui Ante Vukusic între fostul conducător al Stelei între 1996 și 1998, Marcel Pușcaș, și managerul general al clubului FCSB, Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș l-a atacat direct pe MM Stoica pe tema transferului lui Ante Vukusic la FCSB, întrebându-se ce competențe au cei care l-au adus pe atacantul croat. Răspunsul oficialului roș-albaștrilor nu a întârziat și a fost unul extrem de dur, la care fostul internațional a replicat și el.

Debutul lui Vukusic la FCSB  s-a petrecut în derby-ul cu Dinamo, din Liga 1, acolo unde introdus pe teren în repriza secundă, a avut o șansă importantă de gol lovind bara porții adverse. De atunci a mai evoluat Academica Clinceni, eliminarea cu Dinamo din Cupa României și câteva minute în victoria împotriva Chindiei Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte de imagine al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, a lansat o  ipoteză uluitoare despre situația lui Ante Vukusic, care nu poate da randament maxim pentru că nu este jucat de coechipieri.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 4,20 este cota pentru „total goluri: 1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT