Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Presa spaniolă a scris despre zvonurile legate de România – Slovacia, ultimul meci din Grupa E de la EURO 2024

Presa spaniolă a scris despre potențialul blat de la ultimul meci din grupele EURO 2024, dintre România – Slovacia, varianta care s-a propagat în ultimele zile.
24.06.2024 | 13:23
Presa spaniola a scris despre zvonurile legate de Romania  Slovacia ultimul meci din Grupa E de la EURO 2024
România - Slovacia, subiect de discuție în presa internațională / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

EURO a debutat cum nu se poate mai bine pentru echipa națională, care a plecat ca din tun cu victoria cu Ucraina 3-0. Meciul cu Belgia a avut un rezultat așteptat de mulți, victorie pentru „dracii roșii“, scor 2-0.

Ideea blatului a ajuns în presa internațională

Un rezultat de egalitate ar putea fi suficient pentru cele două echipe să se califice din grupele EURO 2024. Însă, este important de menționat că acest fapt este condiționat de rezultatul dintre Belgia și Ucraina.

ADVERTISEMENT

În cazul unei victorii a Belgiei și al unui egal la România – Slovacia, toate trei se vor califica mai departe. Ucraina va fi marea perdantă, cu doar trei puncte, în timp ce noi vom termina pe poziția a doua.

Jurnaliștii de la Marca au discutat despre meciul care va avea loc pe data de 26 iunie, de la 19:00, la Frankfurt. Spaniolii au detaliat modul în care se poate juca calificarea din grupa echipei naționale.

ADVERTISEMENT

“Cele două echipe au meci direct și la egal s-ar califica împreună în ultimele 16. Pierzătoarea unui astfel de rezultat ar fi una dintre Ucraina și Belgia. Dacă cele două (Ucraina și Belgia) fac egal, atunci prima dintre ele ar fi eliminată, cu Slovacia pe locul 3 și Belgia pe 2, iar românii ar fi lideri în clasament.

Dacă una dintre Belgia și Ucraina câștigă meciul direct, atunci ea ar câștiga grupa, iar pierzătoarea ar fi eliminată, cu România pe locul doi și Slovacia pe trei”, scriu jurnaliștii de la Marca.

ADVERTISEMENT

Vedeta Slovaciei a prefațat meciul

Stanislav Lobotka, fotbalistul lui Napoli, a discutat și el despre meciul pe care selecționata sa îl are cu România. Vedeta Slovaciei a spus că echipa lui este pregătită pentru a face o figură frumoasă cu Drăgușin & Co.

„Nu am scos încă calculatoarele, chiar dacă în Slovacia lucrurile așa funcționează… Vom da totul și toată lumea e gata să joace la 100% pentru victorie. Au arătat deja că se apără bine și e destul de clar cum vor juca împotriva noastră.

ADVERTISEMENT

România nu e o echipă care vrea să domine, ci mai degrabă să se apere bine și să plece pe contraatac, așteptând greșeala adversarului. Noi am obținut trei puncte pe care nimeni nu le aștepta. Nu va fi ușor, dar totul depinde de noi”, a declarat Lobotka, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT
1,85 este COTA BETANO pentru "Ambele echipe înscriu" în România - Slovacia