Sport

Presa spaniolă aruncă bomba: șeicii din Qatar ar fi decis să vândă PSG

Un cunoscut jurnalist spaniol susține că șeicii au decis să vândă clubul PSG. Acest lucru ar urma să se întâmple chiar în iarnă, imediat după Campionatul Mondial din Qatar.
12.04.2022 | 07:49
Presa spaniola arunca bomba seicii din Qatar ar fi decis sa vanda PSG
Veste proastă pentru Messi și compania. Sursa foto: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
ADVERTISEMENT

Un anunț bombă făcut în presa spaniolă zguduie din temelii fotbalul mondial. La aproape 11 ani de la debutul proiectului, PSG ar putea rămâne fără sumele exorbitante „pompate” de șeici prin intermediul președintelui Nasser Al-Khelaifi.

Capăt de drum pentru PSG? Șeicii ar fi decis să vândă clubul

Potrivit jurnalistului Edu Aguirre, conducerea echipei de pe „Parc des Princes” ar fi luat hotărârea de a vinde pachetul majoritar de acțiuni, din cauza rezultatelor dezamăgitoare înregistrate în toată această perioadă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Messi și colegii săi sunt la un pas de un nou titlu de campioni, absența trofeului Ligii Campionilor din vitrina clubului i-a făcut pe șeici să „închidă robinetul”. Totul ar urma să se întâmple chiar în această iarnă, după Campionatul Mondial din Qatar, programat în perioada 21 noiembrie-18 decembrie.

În această seară, s-a luat decizia în Qatar ca PSG să fie vândut. Emirul aruncă prosopul! După Mondial, Al Khelaifi va pleca de la PSG”, a anunțat Edu Aguirre.

ADVERTISEMENT

Mbappe ar fi ajuns la un acord cu Real Madrid

Coincidență sau nu, vestea vine chiar în ziua în care presa italiană a oferit noi detalii cu privire la transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Acesta ar fi acceptat să semneze un contract pe cinci ani, cu un salariu stagional de 50 de milioane de euro, căruia i se adaugă și 100 de milioane drept primă de instalare.

Totuși, francezul continuă să evite întrebările referitoare la viitorul său din vară, când îi expiră contractul cu PSG și afirmă răspicat că nu se gândește la nimic altceva decât să cucerească un nou titlu în Ligue 1.

ADVERTISEMENT

Ne-am distrat. Ne continuăm drumul către al zecelea titlu, care nu cred că este foarte departe.

Păcat că automatismele cu Messi și Neymar apar abia acum, dar au fost câteva evenimente care au întârziat puțin lucrurile. Dacă sunt în cea mai bună formă a carierei mele? Nu arăt prea rău (n.r. râde).

ADVERTISEMENT

Dacă înțelegerea mea cu Messi și Neymar mă face să vreau să continui la Paris? Sunt cu ei din iulie și sunt fericit. Am răspuns deja la această întrebare”, a declarat Mbappe, la finalul meciului cu Clermont (6-1), în care a reușit un hattrick.

ADVERTISEMENT