Sport

Presa spaniolă nici nu știe cu cine joacă! Greșeli grave în prezentarea României. “Chirichies, Bordeaianu, Tataeusanu și Keseriu!” + Cine e Keidi?! FOTO

05.09.2019 | 14:02
Claudiu Keșeru, Ciprian Tătărușanu și Alin Toșca la finalul meciului România - Serbia. Greșeli grave făcute de presa spaniolă în prezentarea echipei lui Cosmin Contra. Sursă foto: sportpictures.eu

Azi, de la ora 21.45, are loc meciul dintre echipa națională a României și cea a Spaniei, pe Arena Națională, în preliminariile Campionatului European 2020, dar presa spaniolă nici nu știe cu cine joacă formația antrenată de Robert Moreno. VEZI FOTO MAI JOS CU ERORILE FĂCUTE DE PRESA DIN SPANIA!

  • Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 8.00 este cota pentru 2 la meciul România – Malta. Vezi toate cotele AICI

Greșeli grave făcute de presa spaniolă în prezentarea României

Marca, una dintre cele mai importante publicații de sport din Spania, a făcut greșeli uriașe în avancronica meciului România – Spania. Mai multți jucători din lotul antrenat de Cosmin Contra au numele scrise greșit. Mai mult, pe banca de rezerve a “tricolorilor” are un anume Keidi, care, după toate probabilităţile, nimeni altul decât albanezul Keidi Bare care este legitimat la Malaga.

Astfel, Tătărușanu, Chiricheș, Keșeru și Bordeianu sunt trecuți pe tabela de joc cu nume complet greșite. Spaniolii de la Marca susțin că pe cei patru jucători îi cheamă: “Tataeusanu, Chirichies, Bordeaianu, Keseriu”. O altă publicație din Spania, AS, i-a geșit fotografia golakeeperului român care se află sub contract cu Lyon. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Avancronica meciului din Marca
Avancronica meciului din Marca

Programul echipei naționale a României din grupa F:

  • 5 septembrie, ora 21.45 – România – Spania
  • 8 septembrie, ora 19.00 – România – Malta
  • 12 octombrie, ora 19.00 – Feroe – România
  • 15 octombrie, ora 21.45 – România – Novergia
  • 15 noiembrie, ora 21.45 – România – Suedia
  • 18 noiembrie, ora 21.45 – Spania – România

Echipa națională a României ocupă locul 3 în clasamentul din Grupa F din preliminariile Campionatului European 2020, cu 7 puncte, la egalitate cu Suedia, dar cu un golaveraj mai slab decât suedezii. Primul loc îl este ocupat de Spania, cu 12 puncte, după 4 victorii din 4 meciuri. Novergia este pe 4, cu 5 puncte, Malta pe 5 (3 puncte) și Insuele Feroe are 0 puncte.

Partida dintre România și Spania are loc azi, ora 21.45, pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de spectatori, în preliminariile Campionatului European 2020. Meciul este transmis de PRO TV, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE