Presa străină îl ATACĂ pe Mutu: “Va ajunge cerşetor!”

Marian Popovici   
în Nicio categorie
07/10/2014, 11:20
Presa străină îl ATACĂ pe Mutu: “Va ajunge cerşetor!”

Adi Mutu este desfiinţat de presa străină după ce a avut o reacţie nervoasă în timpul unui interviu realizat de englezii de la The Times. Fotbalistul a înjurat în timp ce a fost întrebat despre scandalul “Cocaina” din perioada în care evolua la Chelsea. 

Eurosport îl atacă pe “Briliant” după ieşirea din timpul interviului: “Mutu riscă să fie ruinat financiar din cauza conflictului cu Chelsea, dar pe el îl doare undeva de asta. Insistă că n-are niciun regret, deşi ar putea să ajungă să trăiască precum un cerşetor, dacă pierde disputa legală cu Chelsea“, scrie Eurosport.

În interviul din The Times, Mutu a avut o ieşire violentă la adresa reporterului şi a ameninţat că pleacă dacă mai e întrebat de perioada Chelsea: ““La dracu! Dacă mă mai întrebi o dată de Chelsea, mă ridic şi plec!”, a fost reacţia fotbalistului fiind întrebat de scandalul “Cocaina”.

Adrian Mutu este de 10 ani în proces cu Chelsea, club care cere despăgubiri de 17 milioane de euro de la fotbalist, în dorinţa de a-şi recupera banii cheltuiţi pe atacantul român. Mutu a fost depistat pozitiv cu cocaină în 2004, cînd evolua pentru londonezi.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Închide ×