Cele mai citite

Presa străină: Schumacher s-a trezit din COMĂ! Reacţia OFICIALĂ a managerului

Presa internaţională a scris în această dimineaţă că Michael Schumacher s-a trezit din comă. Informaţia a fost negată de purtătorul de cuvînt al germanului, Sabine Kehn care a declarat că...
26.04.2014 | 17:59
Presa străină: Schumacher s-a trezit din COMĂ! Reacţia OFICIALĂ a managerului
ADVERTISEMENT

Presa internaţională a scris în această dimineaţă că Michael Schumacher s-a trezit din comă. Informaţia a fost negată de purtătorul de cuvînt al germanului, Sabine Kehn care a declarat că aceste ştiri sunt exagerate. 

Ziarele şi site-urile străine au scris că pilotul s-a trezit din comă şi şi-ar fi recunoscut soţia, însă managerul Sabine Kehn a pus capăt speculaţiilor cînd a trimis un mesaj unei jurnaliste, Nicola Pohl:

ADVERTISEMENT

“Schumacher trezit din comã? Îmi pare rău, dar aceste zvonuri din Spania se pare că nu sunt adevărate. Kehm tocmai mi-a trimis un mesaj în care scrie că nu a confirmat nimic pentru RTL”, a scris Pohl.

Michael Schumacher este în comă de la sfîrşitul lunii decembrie cînd a avut un accident de schi în staţiunea franceză Meribel. De la sfîrşitul anului trecut, fostul pilot este internat la spitalul din Grenoble.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri