Presa străină scrie din nou despre “ușa lui Alibec”. Ce s-a întâmplat

Claudiu Surmei   
în Casa Pariurilor Liga 1
28/05/2018, 15:25
Presa străină scrie din nou despre “ușa lui Alibec”. Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO
Mihai Mincă a deschis ușa vestiarului pentru a trage de timp

Vă mai amintiți de ieșirea necontrolată a lui Denis Alibec de la Voluntari? Schimbat de antrenorul FCSB-ului pe final de meci după o prestație slabă, Alibec s-a răzbunat pe ușa de la vestiare, lovind-o cu piciorul. Subiectul a fost abordat atunci de presa din Marea Britanie. La mai bine 6 luni de la incident, jurnaliștii britanici scriu despre un nou episod din care nu lipsește “ușa lui Alibec.”

De această dată, personajul principal este altul. Portarul lui FC Voluntari, Mihai Mincă, a vrut să ţină de rezultat în partida cu Concordia Chiajna, astfel că și-a luat avânt abia după ce a deschis ușa vestiarului. Vezi aici VIDEO cu momentul

The Sun scrie despre modul în care portarul a tras de timp
The Sun scrie despre modul în care portarul a tras de timp

Ce scriu britanicii despre modul în care Mincă a tras de timp

“Cu toții cunoaștem tacticile prin care se trage de timp. Să stai la nesfârșit până repui mingea în joc, să pierzi timp prefăcându-te că îți cauți coechipierii pe teren când degajezi, să te prefaci că îndepărtezi un obiect de pe teren. Lista poate continua la nesfârșit. Dar Mincă a dus tragerea de timp la un nou nivel în minutul 75 al meciului dintre FC Voluntari și Concordia Chiajna, sc0r 2-2”, scrie The Sun.

 

Închide ×