Fotbal international

Preșdintele Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, mesaj emoționant pentru câștigătorul Balonului de Aur 2018, Luka Modric. Video

04.12.2018 | 08:17
Presdintele Croatiei Kolinda GrabarKitarovic mesaj emotionant pentru castigatorul Balonului de Aur 2018 Luka Modric Video

Președintele Croației a transmis un mesaj emoționant după ce Luka Modric a fost desemnat Balonul de Aur 2018. Kolinda Grabar-Kitarovic a felicitat întreaga echipă națională a Croației pentru performanța reușită în acest an prin intermediul unui material video în care le-a mulțumit jucătorilor care “sunt inspirația și modelul tinerilor din întreaga țară.”

“În numele Croației și în numele meu personal vreau să mulțumesc încă o dată întregii echipe naționale croate pentru această mare realizare. Ați devenit un model și o sursă de inspirație pentru copiii noștri și pentru toți tinerii din întreaga țară. Noi am fost alături de voi și v-am împărtășit visele la fiecare meci pe care l-ați jucat, la fiecare gol pe care l-ați marcat. Sunteți acum printre cei mai buni și sunteți în inimile tuturor croaților”, este mesajul transmis de președintele Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic.

Kolinda Grabar-Kitarovic, mesaj pentru Balonul de Aur 2018, Luka Modric

“Succesul vostru este rezultatul unei munci grele, rezultatul credinței și susținerii venite din partea familiilor voastre. Vă mulțumesc din nou în numele Croației, care este atât de mândră de voi”, a mai spus Kolinda Grabar-Kitarovic în încheierea mesajului.

Luka Modric a câștigat trofeul Balonul de Aur 2018, după un an de excepție în care a devenit vicecampion mondial cu naționala Croației și a câștigat Champions League alături de Real Madrid. Modric a pus astfel capăt dominației de un deceniu a starurilor Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

“Este o senzaţie unică. Este foarte greu să exprim în cuvinte ceea ce trăiesc în acest moment. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit în această seară. Le mulţumesc colegilor de la Real Madrid, antrenorilor şi Croaţiei. Când suntem copii, toţi avem un vis. Să jucăm la o echipă mare, să câştigăm trofee. Al meu era să câştig Balonul de Aur. Munca şi constanţa, chiar şi în momentele grele, m-au adus aici. Dacă am câştigat trofeul înseamnă că am făcut ceva”, a declarat Modric după ce a fost desemnat Balonul de Aur 2018.