Sport

Președintele AFAN anunță ce șanse are Diego Fabbrini să își primească banii de la Dinamo: „Atenție, există o problemă!”

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a anunțat ce șanse are Diego Fabbrini să își primească banii de la Dinamo.
13.07.2021 | 21:03
Presedintele AFAN anunta ce sanse are Diego Fabbrini sa isi primeasca banii de la Dinamo Atentie exista o problema
ADVERTISEMENT

Președintele AFAN a precizat că dacă jucătorul va merge la FIFA, aceștia îi vor da dreptate, însă FIFA nu se implică în legile insolvenței din nicio țară, astfel că decizia lor nu va cântări atât de mult precum se așteaptă mijlocașul italian.

Emilian Hulubei a spus că de aceași situație s-a lovit și în ceea ce le-a privit pe CFR Cluj sau pe Pandurii Târgu Jiu, aproximând și o sumă pe care Fabbrini ar putea să o primească.

ADVERTISEMENT

Președintele AFAN anunță ce șanse are Diego Fabbrini să își primească banii de la Dinamo

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a anunțat care sunt șansele lui Diego Fabbrini să își primească toți banii pe care i-a cerut de la Dinamo: „E o situație dificilă! Automat dacă te-ai dus la FIFA, trebuie să te legitimezi în afara României.

Acolo automat ai câștig de cauză, pentru că ei nu țin cont de insolvență. Atenție, există o problemă mare, am avut la Pandurii și la CFR.

ADVERTISEMENT

După ce jucătorii au câștigat banii, FIFA a spus că ei nu se bagă în cazurile de insolvență și că trebuie să se rezolve conform regulilor de insolvență din țara respectivă”.

„Fabbrini are deci șanse să primească 70.000 de euro din acei bani ceruți, dacă îi va primi 100%, pentru că se poate să nu îi primească pe toți”, a mai spus Emilian Hulubei, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Florin Manea, impresarul lui Diego Fabbrini, este de părere că toate problemele mijlocașului italian se vor rezolva la FIFA: „„La FIFA se eliberează imediat.

Dinamo se alege cu faptul că a jucat Fabbrini acolo, scapă doar de viitoarele salarii”.

„Planul de reorganizare trece dacă 50% + 1 din cei înscriși la masa credală”

Emilian Hulubei a continuat și a anunțat cum se vor derula lucrurile privind planul de reorganizare al lui Dinamo și cum se poate evita falimentul:

ADVERTISEMENT

„Planul de reorganizare trece dacă 50% + 1 din cei înscriși la masa credală. Dacă nu trece, riscă să intre în faliment. Singura soluție e să facem din contractul de activități sportivă, un contract de muncă.

Totuși, domnul Burleanu a bătut cu pumnul în masă, atunci demult, și a spus că aceste contracte de activități sportive sunt cele mai bune și cele mai indicate în astfel de cazuri”.

ADVERTISEMENT