ADVERTISEMENT
News

Președintele ales al SUA, Joe Biden, s-a vaccinat contra COVID în direct

Autor: Georgiana Dicu | 21.12.2020 | 22:38
Președintele ales al SUA, Joe Biden, s-a vaccinat contra COVID în direct
Președintele ales al SUA, Joe Biden, s-a vaccinat contra COVID în direct Foto: Alex Edelman/AFP via CNN

Joe Biden, președintele ales al Statelor Unite ale Americii, a primit luni vaccinul împotriva infecției cu noul coronavirus într-un centru medical din Delaware, în prezența reprezentanților mass-media.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Joe Biden anunțase că acesta urmează să primească vaccinul în cadrul unui eveniment public pentru a încuraja populația să se vaccineze.

După ce i-a fost administrat serul, președintele ales al SUA a mulțumit personalului medical ale cărui merite în combaterea pandemiei a ținut să le reamintească.

ADVERTISEMENT

Joe Biden, imunizat contra coronavirusului

Președintele ales Joe Biden a primit prima doză din vaccinul său COVID-19 în Newark, Delaware, luni după-amiază, în timpul unui eveniment televizat în direct. Soția lui Biden, Jill, a fost alături de el.

Președintele ales a primit vaccinul la Spitalul ChristianaCare și a fost administrat de Tabe Masa, asistent medical și șef al serviciilor de sănătate pentru angajați.

ADVERTISEMENT

Când Biden a fost întrebată de Masa dacă vrea să numere până la trei înainte de a administra împușcătura, el a spus: „Nu, dă-i drumul oricând ești pregătit”.

„Ceea ce vreau să spun este că le datorăm mult acestor oameni”, a spus Biden după ce a primit injecția. „Oamenilor de știință și oamenilor care au pus laolaltă acest lucru, lucrătorilor din prima linie, oamenilor care au fost cei care au făcut efectiv lucrarea clinică, este uimitor. Mi-aș dori să avem timp să mergem prin tot spitalul pentru a vedea cât de ocupat și de incredibil că sunteți cu toții. Și vă datorăm mult. Cu adevărat o facem. “

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!