News

Preşedintele Alexandru David, despre vânzarea lui Dinamo: “Nu mai e nicio ofertă serioasă!”

08.05.2018 | 12:37
Presedintele Alexandru David despre vanzarea lui Dinamo Nu mai e nicio oferta serioasa

Situaţia clubului din Ştefan cel Mare este tot mai incertă. Dacă informaţiile din ultimele zile vorbeau despre tratative avansate, realitatea este alta. Preşedintele Alexandru David, despre vânzarea lui Dinamo: “Nu mai e nicio ofertă serioasă!”.

Au fost întâi ruşii, apoi arabii şi grecii. Investitorii străini s-au înghesuit să cumpere formaţia din Ştefan cel Mare, în funcţie de intermediarul afacerii, dar la final clubul alb-roşu rămâne, cel puţin pentru moment, sub patronajul lui Ionuţ Negoiţă! Pentru câtă vreme, nu se ştie, pentru că Negoiţă vrea în continuare să vândă!

Preşedintele Alexandru David, despre vânzarea lui Dinamo: “Negocierile au fost avansate, dar nu s-au concretizat!”

Plata celor două milioane pe care Ionuţ Negoiţă le avea datorie către Nicolae Badea de către o firmă din Teleorman, pe nume LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, a dat apă la moară celor care credeau că formaţia din Ştefan cel Mare îşi va schimba, poate chiar săptămâna aceasta, patronul! Altfel, ce sens ar fi avut ca Negoiţă să achite, fie şi prin intermediari, acei bani? Informaţiile FANATIK.RO vorbesc despre teama actualului patron să nu piardă Dinamo pentru “doar” două milioane de euro, nicidecum despre o iminentă cedare a echipei.

Contactat telefonic de FANATIK.RO, Alexandru David, preşedintele lui Dinamo a vorbit despre tratativele purtate de reprezentanţii lui Ionuţ Negoiţă, dar şi despre posibilitatea ca firma LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, care ar fi achitat datoria către Nicolae Badea, să primească acţiuni la club.

E o chestiune personală a domnului Negoiţă. Eu nu ştiu exact cine a plătit acea sumă. Dar nu înţeleg de ce sunt supăraţi acum cei care aveau de primit banii… Ar trebui să fie fericiţi, dar ei sunt supăraţi!

Ce, doreau banii din restanţă sau clubul? Doreau să ia Dinamo pe două milioane de euro?! În viaţă se mai întâmplă să şi pierzi!

Nu ştiu dacă a plătit altcineva şi ce înţelegere a avut domnul Negoiţă cu respectiva persoană. Dacă ar fi fost să primească acţiuni la club, am fi fost şi noi înştiinţaţi, Dinamo, că se schimbă acţionariatul. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, tind să cred că nu se pune această problemă!

În acest moment, din ce ştiu eu, nu mai există nici o ofertă concretă şi serioasă pentru Dinamo. Negocierile, singurele care s-au purtat de către Dinamo, nu cele cu presupuşii investitori ai domnului Thiess, s-au finalizat. Au fost negocieri avansate, dar, din păcate, nu s-au concretizat. Nu mai avem, acum, nicio ofertă serioasă pentru Dinamo. Ce se va întâmpla în săptămânile următoare vom vedea“, a declarat Alexandru David pentru FANATIK.RO.