Fotbal international

Preşedintele Barcelonei îl somează pe Lionel Messi! Ce trebuie să facă starul argentinian

27.08.2020 | 14:07
Presedintele Barcelonei il someaza pe Lionel Messi Ce trebuie sa faca starul argentinian
ADVERTISEMENT

Președintele de la FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu contraatacă și vrea ca Messi să vină în fața suporterilor, neavând de gând să-i dea drumul. Jucătorul din Argentina spune că luni va fi la antrenamentele făcute de noul antrenor.

Telenovela plecării lui Messi de la catalani dă noi informații despre războiul dintre fotbalist și președintele clubului. Jospe Bartomeu nu a fost la Messi acasă pentru a vorbi cu acesta și, cum titrează AS pe copertă, joacă dur.

ADVERTISEMENT

Președintele îi cere lui Messi să facă o conferință de presă în care să anunțe public fanii și presa de ce vrea să plece de la Barcelona. Cotidianul din Spania spune că șeful Barcei contra căruia s-a depus o moțiune de cenzură, nu vrea să-l lase pe Messi să plece liber ci dorește o sumă ”ridicată spre medie”.

“Nu luăm în considerare nicio încheiere a contractului”

Președintele Barcei are o poziție hotărâtă, spusă prin intermediul secretarului tehnic Ramon Planes: “Nu luăm în considerare nicio încheiere a contractului. Ne dorim ca Leo să rămână și sunt convins că viitorul va fi pozitiv.

ADVERTISEMENT

Messi i-a dat mult Barçei, însă și invers. Trebuie să luptăm ca mariajul dintre Messi și Barcelona să continue.

El rămâne pilonul de bază al noului proiect, vrem să reconstruim echipa în jurul celui mai bun fotbalist al lumii și de aceea căutăm soluții pentru a rezolva situația”.

ADVERTISEMENT

120 de milioane de euro ar economisi Barca dacă Leo va pleca

Argentinianul Leo Messi are și el o startegie. Fotbalistul nu mai spune că nu vine la antrenamente și nu mai provoacă tensiune.

Luni va veni la pregătirea cu noul antrenor al Barcei, pentru a nu suporta consecințele. Miercuri seară s-a întâlnit la un restaurant din centru Barcelonei cu Luis Suarez, bunul său amic pe care antrenorul olandez l-a anunțat că va pleca, cu un telefon, și care ar fi unul dintre multele motive ale despărțirii dintre Messi și clubul său de fotbal.

ADVERTISEMENT

120 de milioane de euro brut ar economisi clubul catalan dacă Messi va pleca. Aici intră salariul, primele și bonusurile de obiectiv.  300 de milioane de euro a pierdut Barcelona din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT