News

Președintele Braziliei, scandal cu un jurnalist! “Vrei să te lovesc peste gură?”

24.08.2020 | 11:03
Presedintele Braziliei scandal cu un jurnalist Vrei sa te lovesc peste gura
ADVERTISEMENT

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro a luat-o pe urmele lui Lucian Romșcanu și a intrat într-un scandal cu un jurnalist!

Sud-americanul nu a ezitat și a amenințat cu bătaia un reprezentant al presei după ce acesta l-a întrebat despre mai multe cecuri.

ADVERTISEMENT

Vorbim de aproximativ 22.000 de dolari, bani pe care i-ar fi primit soţia șefului de stat din partea unui apropiat al familiei lor. Bărbatul se află în centrul unei afaceri de presupusă deturnare de salarii.

Jair Bolsonaro, aproape de bătaie cu un ziarist

“Vrei să te lovesc peste gură?”, a răspuns preşedintele de extremă dreaptă la o întrebare pusă de un jurnalist de la cotidianul O Globo cu privire la informaţii din presă legate de Michelle Bolsonaro şi un fost consilier al fiului său Flavio.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima oară când președintele Braziliei a avut o asemenea ieșire în decor. De data aceasta, publicația O Globo a subliniat într-un comunicat că jurnalistul îşi făcea meseria.

“O asemenea intimidare arată că Jair Bolsonaro nu respectă datoria oricărui funcţionar public, indiferent de funcţia sa, de a răspunde la întrebările populaţiei”, a scris cotidianul.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că Jair Bolsonaro a fost implicat și într-un scandal legat de coronavirus. Acesta a spus inițial că nu există o asemenea boală.

A revenit în cele din urmă și a afirmat că se simte slăbit şi că ar avea ”mucegai în plămâni” după ce a stat săptămâni la izolare în urma contractării noului coronavirus

ADVERTISEMENT

”Tocmai am făcut un examen de sânge. Am fost un pic slăbit ieri (miercuri). Au găsit un pic de infecţie.

Iau antibiotice, acum. Probabil că din cauza celor 20 de zile în casă luăm alte lucruri. Eu am luat mucegai, mucegai în plămâni. Asta trebuie să fie”, a declarat Bolsonaro în prima sa transmisie pe Facebook live din timpul convalescenţei sale de covid-19.

Preşedintele a stat apoape 20 de zile în semi-izolare, după ce a fost testat pozitiv cu covid-19 la 7 iulie şi, ulterior, la 25 iulie a anunţat pe Twitter că a fost testat negativ.

Soţia sa, Michelle Bolsonaro, a fost de asemenea testată pozitiv cu covid-19, a anunţat preşedinţia.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: