Preşedintele clubului celor doi baschetbalişti americani înjunghiaţi: “S-a dus clanul peste ei cu cuţitele!”

EXCLUSIV FANATIK
Andrei Trifan   
in Baschet
16/09/2018, 13:30
Preşedintele clubului celor doi baschetbalişti americani înjunghiaţi: “S-a dus clanul peste ei cu cuţitele!” EXCLUSIV FANATIK

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Scandalul sângeros de la Brăila, în urma cărora doi baschetbalişti americani au fost înjunghiaţi, a fost pornit de un clan din localitate, conform preşedintelui clubului ACS Cuza Sport Brăila.

FANATIK.RO a stat de vorbă cu omul care i-a adus în România pe cei doi sportivi din SUA şi acesta e explicat ce s-a întâmplat în incident, din relatările jucătorilor.

Preşedintele clubului celor doi baschetbalişti americani: “I-au atacat din senin! Ce să facă dacă s-a dus clanul peste ei cu cuţitele?!”

Mircea Totolici, preşedintele ACS Cuza Sport Brăila, a vorbit pentru FANATIK.RO despre evenimentul petrecut pe terasa de la Music Pub: “Sâmbătă au avut ultimul antrenament şi până luni aveau liber. Eu eram la Bucureşti. Jucătorii români şi o parte dintre cei americani m-au sunat că au fost atacaţi în centrul oraşului, pe terasa unui bar. Am rămas şocat.

Din ce am înţeles de la ei, acest atac a fost efectiv din prima, nu au apucat să vadă ce se întâmplă exact. S-a sărit peste ei cu cuţite şi alte obiecte neidentificate. Au fost 4 jucători americani şi vreo 5 jucători români. Vă daţi seama că au fost mai mulţi agresori, dar nu pot să vorbesc acum prea multe. Este vorba despre membrii unui clan. Ce să facă dacă s-a dus clanul peste cu cuţitele?! Se putea întâmpla şi mai rău de atât! Aceste lucruri nu sunt normale în 2018, într-un oraş din România!”, a declarat Mircea Totolici despre cei incidente.

Ce se întâmplă cu legiunea americană de la Brăila: “Poate vor cere să plece toţi!”

Preşedintele clubului brăilean susţine că starea celor doi jucători americani înjunghiaţi este stabilă. “Au ieşit amândoi din operaţii, sunt stabili. Unul dintre ei va fi transportat la Bucureşti, dar numai pentru a i se asigura toate condiţiile pentru o recuperare totală, fiind un caz diferit de al colegului său. Acum, ei sunt foarte afectaţi. Au venit din America, unde au terminat colegiul, să joace în Liga Naţională. Toţi cei 5 jucători din SUA e posibil să ceară rezilierea contractelor după acest incident. Nu sunt cu soţii sau iubite aici, dar familiile lor normal că se tem pentru integritatea lor”, a mai declarat Mircea Totolici pentru FANATIK.RO.

Conform informaţiilor noastre, sportivii români ar fi recunoscut în momentul incidentului cine sunt agresorii şi ar fi preferat să nu se implice într-un scandal cu aceştia.

Închide ×