Fotbal intern

Președintele CNCD face lumină în războiul dintre FCSB și CSA Steaua: „Nu decide Talpan dacă Gigi Becali și FCSB au voie pe noul stadion din Ghencea”

11.05.2020 | 18:34
Președintele CNCD face lumină în războiul dintre FCSB și CSA Steaua: „Nu decide Talpan dacă Gigi Becali și FCSB au voie pe noul stadion din Ghencea”
Președintele CNCD se implică în războiul dintre FCSB și CSA Steaua: „Nu decide Talpan dacă Gigi Becali și FCSB au voie pe noul stadion din Ghencea”. Sursă foto: prosport.ro
ADVERTISEMENT

Csaba Astzalos, președintele CNCD, a vorbit despre conflictul apărut între FCSB și CSA Steaua din cauza noului stadion „Ghencea”.

Președintele CNCD se implică în războiul dintre FCSB și CSA Steaua

Csaba Astzalos, președintele CNCD, consideră că Florin Talpan nu are putere de decizie asupra echipelor care vor juca pe „Ghencea” și crede că un posibil conflict dus până la duritate trebuie să fie aplanat, ca situația să nu scape de sub control:

ADVERTISEMENT

Este clar că trebuie să preîntâmpinăm în Ghencea problemele care sunt acum la Craiova. Nu îmi doresc să se întâmple și la noul stadion care se construiește în Ghencea, dar eu sper să nu avem bătăi de cap și cu stadionul din Giulești.

Și acolo am văzut că sunt două echipe Rapid, care s-au luptat sau se luptă în continuare pentru siglă, iar eu sper că acestea să nu se lupte cu aceeași înversunare și pentru dreptul de folosință al stadionului”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie studiat cu atenție modul în care stadioanele respective se vor da în folosință, iar eu consider că domnul Florin Talpan nu poate să îi interzică lui Gigi Becali să joace cu echipa dânsului în Ghencea”, a mai spus președintele CNCD pentru prosport.ro.

„Nu este el în măsură să decidă!”

Președintele CNCD a continuat și a explicat motivul pentru care Florin Talpan nu poate interveni în decizia ca FCSB să joace sau nu pe noua arenă din „Ghencea”.

„Nu este el în măsură să decidă așa ceva. Acolo trebuie discutat cu Ministerul Apărării Naționale, deoarece domnul Talpan trebuie să înțeleagă că și acest stadion, la fel ca cel din Craiova, este construit din bani publici”, a mai spus Csaba Astzalos.

ADVERTISEMENT

Galeria FCSB-ului, în frunte cu liderul Gheorghe Mustață, își dorește să joace pe „Ghencea”, în timp ce Peluza Sud Steaua a avut mai multe reacții dure la adresa acestora.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri