Fotbal international

Președintele COSR le cere patronilor din fotbal să lase jucătorii la JO: ”Le va creşte cota exponenţial”

22.04.2021 | 15:26
Presedintele COSR le cere patronilor din fotbal sa lase jucatorii la JO Le va creste cota exponential
ADVERTISEMENT

Președintele COSR, Mihai Covaliu, le cere patronilor din fotbalul românesc să lase jucătorii la Jocurile Olimpice de la Tokyo și consideră ”tricolorii” au avut foarte multă șansă la tragerea la sorți.

Naționala noastră olimpică a picat într-o grupă accesibilă din care mai fac parte selecționetele din Noua Zeelandă, Coreea de Sud și Honduras.

ADVERTISEMENT

Selecționerul României, Mirel Rădoi, s-a arătat încrezător după tragerea la sorți a grupelor de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, considerând că naționala României are parte de o grupă din care se poate califica.

Patronii din fotbal sunt rugați de președintele COSR să lase jucătorii la JO

”Sunt aceste declaraţii, aceste scenarii… Preşedintele Burleanu mi-a spus ieri (n.r. – miercuri) că va lua legătura cu aceşti conducători din fotbal. Eu cred că aşa cum Neymar sau alţi jucători exponenţiali din lumea fotbalului găsesc timp şi îşi doresc să ajungă la Jocurile Olimpice, este o onoare şi pentru conducătorii de fotbal din România să aibă sportivi acolo.

ADVERTISEMENT

Jucătorii au posibilitatea să câştige o medalie la Jocurile Olimpice pentru România şi pentru clubul pe care îl reprezintă. Până la urmă, le va creşte cota exponenţial”, a declarat Mihai Covaliu înaintea Adunării Generale a COSR de la Izvorani.

”Depinde de fiecare sportiv în parte, depinde de cei care gestionează echipele, de cei care îi conduc pe sportivi. Să meargă acolo în primul rând pregătiţi, competiţia este deschisă. Suntem în cea mai accesibilă grupă, trebuie să recunoaştem, nu ne puteam dori mai mult”, a mai spus Covaliu.

ADVERTISEMENT

FCSB și Craiova nu vor să lase jucătorii la JO

”Am vorbit la telefon şi cu preşedintele Burleanu şi l-am felicitat pentru această tragere la sorţi, şansele sunt în favoarea noastră, depinde cum le materializăm printr-o calificare din grupe şi după aceea depinde de forma pe care sportivii o vor avea la Tokyo”, a afirmat șeful COSR.

Nemulțumit de arbitrajele din Liga 1, Gigi Becali a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK că în viitor, în semn de protest, jucătorii săi ar putea să se retragă de la naționalele României, pentru că sunt faultați, iar deciziile arbitrilor întârzie să apară în cazul adversarilor.

ADVERTISEMENT

După ce FCSB a lăsat să se înțeleagă că nu va lăsa jucătorii la Jocurile Olimpice de la Tokyo, FRF mai primește o lovitură grea pentru că patronul clubului U Craiova, Mihai Rotaru, se gândește să procedeze la fel.

ADVERTISEMENT