Preşedintele Craiovei: ”Nu am renunţat la titlu, pentru că nu l-am avut niciodată”

Filon Stan   
in Fotbal intern
10/04/2018, 00:04
Preşedintele Craiovei: ”Nu am renunţat la titlu, pentru că nu l-am avut niciodată”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Craiova a fost învinsă de FCSB, scor 2-0, iar jucătorii olteni spun că au pierdut şansa la titlu. Marcel Popescu, preşedintele Universităţii Craiova, spune însă că nu au pierdut titlul, deoarece nu l-au avut niciodată. Popescu, care a ajuns la stadion cu 5 minute înainte de startul meciului spune că se aştepta la o surpriză frumoasă din partea echipei sale. 

”Nu mă aşteptam să fac şase ore până la stadion! Am ajuns cu 5 minute înainte de începerea meciului. Mă aşteptam la o surpriză pe care puteam să o producem, să batem FCSB. Sunt examene, mai grele, mai uşoare. Steaua s-a distanţat, însă să nu consideraţi campionatul încheaiat. Gică Hagi trage şi el la titlu, şi speranţa moare ultima. Şi noi şi celelalte ne batem pentru puncte, pentru podium. Nu am renunţat la titlu, pentru că nici nu l-am avut. A fost un meci în care Steaua a fost mai ambiţioansă, mai închegată, mai gresivă.

Preşedintele Universităţii Craiova spune că echipa sa începe să aducă oamenii la stadion

Slăbiciunile noastre au ieşit mai mult în evidenţă decât în alte meciuri. Craiova începe să umple stadioanele. Steaua, care avea 3 mii de spectatori, acum a avut 23 de mii de suporteri. Problema este simplă. La Craiova este o cădere de formă, dar mă aşteptam la mai mult din partea echipei. Nu există o criză, ci o prestaţie mai slabă. Suntem în cărţi pentru cele două obiective importante din fotbal”, a mărturisit preşedintele oltenilor.

Închide ×