Sport

Președintele DDB, mediator în conflictul dintre Răzvan Zăvăleanu și Vlad Iacob: „Fiecare în parte să își facă treaba pe postul pe care este”. Exclusiv

Eduard Ziriakus Galan, președintele DDB, a vorbit despre situația de la Dinamo și e convins că Răzvan Zăvăleanu și Vlad Iacob vor reuși să treacă peste animozități.
19.01.2023 | 14:22
Presedintele DDB mediator in conflictul dintre Razvan Zavaleanu si Vlad Iacob Fiecare in parte sa isi faca treaba pe postul pe care este Exclusiv
Dinamo mai are la dispoziție 3 luni pentru a achita datoriile pentru a lua licența. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo stă pe un butoi de pulbere, iar relația dintre Răzvan Zăvăleanu și Vlad Iacob e una destul de tensionată. Eduard Gălan, președintele DDB, încearcă să medieze acest conflict.

Eduard Galan, președintele DDB, mesaj pentru Răzvan Zăvăleanu și Vlad Iacob: „Sunt profesioniști și foarte buni pe domeniile lor”

FANATIK a stat de vorbă cu președintele DDB, Eduard Ziriakus Galan, care încearcă să îngroape securea „războiului” dintre administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob.

ADVERTISEMENT

„Am spus-o de atâtea ori și o repet. Noi ne așteptăm ca fiecare în parte să își facă treaba pe postul care pe este și totul să fie în interesul clubului. Asta e tot! E foarte simplu.

Sunt convins că Răzvan Zăvăleanu și Vlad Iacob sunt profesioniști și foarte buni pe domeniile lor, și vom face treabă împreună. Trecem și peste piedica asta”, a spus sigur pe el președintele DDB.

ADVERTISEMENT

Chiar și în ciuda diferendelor din conducerea lui Dinamo, Eduard Galan îi asigură pe suporteri că echipa nu va avea de suferit: „A fost o situație grea în ultimul an. Lumea se mai aricește, dar asta nu înseamnă că nu muncim în aceeași direcție și nu tragem la aceeași căruță. Pentru că până la urmă ce suntem noi? Niște efemeri… Dinamo e etern! Deciziile cu privire la jucători le ia managementul”.

Președintele DDB, implicat activ în toate deciziile de la Dinamo: „Eu vorbesc zilnic cu oamenii din club”

Pentru cei din board-ul DDB și din conducerea lui Dinamo au fost zile de foc, cu foarte multe întâlniri și momente tensionate: „Bineînțeles că am participat la ședinte cu Răzvan și Vlad. Suntem în 2023 și pot intra online. Nu e absolut nicio problemă. Mai ales când sunt situații de astea în care trebuie să ajungi în 30 de minute, decât să fac o oră în trafic în București. Eu vorbesc zilnic cu oamenii din club. Când au nevoie de noi pentru orice, trebuie doar să ne spună”.

ADVERTISEMENT

Eduard Ziriakus Galan a ținut să transmistă un mesaj special pentru toată familia Dinamo și e sigur că totul se va rezolva: „Cred că aș avea și un mesaj pentru toată suflarea dinamovistă. Prin muncă și dragoste, o să reușim! Atât de simplu. Vom fi în stare să strângem și suma necesară pentru a lua licență”.

Președintele DDB susține că suma datoriilor pe care Dinamo trebuie să le achite până la 30 aprilie pentru a lua licența nu este atât de mare: „Suma datoriilor va fi mai mică de 1,5 milioane de euro. O să vedeți. Suma finală va fi stabilită în funcție de fiecare discuție în parte cu fiecare debitor și creditor. Suma necesară pentru licență va fi mai mică”.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo au fost extrem de furioși după ce Deian Sorescu a semnat cu FCSB, însă președintele DDB nu îi poartă pică: „Nu vreau să comentez transferul lui Deian Sorescu la FCSB. E un fotbalist profesionist, el știe exact că asta e profesia lui de pe urma căreia câștigă bani. Uneori joci cu sufletul, alteori nu, dar nu vreau să comentez mai mult”. 

ADVERTISEMENT