Sport

Preşedintele “dulăilor”, atac dur la adresa lui Alexandru Dedu: “Este un atac direct la clubul Dinamo! Se răzbună pe mine”

26.02.2020 | 17:32
Presedintele dulailor atac dur la adresa lui Alexandru Dedu Este un atac direct la clubul Dinamo Se razbuna pe mine
ADVERTISEMENT

Președintele HC Dinamo București, Daniel Georgescu, a reacționat dur după ce Federația Română de Handbal a decis să limiteze la trei numărul maxim admis de extracomunitari dintr-o echipă înscrisă în Liga Zimbrilor.

Georgescu este convins că măsura e gândită „cu dedicație” pentru Dinamo, în condițiile în care doar bucureștenii s-au bazat până în acest moment pe un număr mare de jucători din afara Uniunii Europene (8).

ADVERTISEMENT

Georgescu acuză FRH: „Încearcă să distrugă ce e de succes”

Președintele lui Dinamo crede că măsura „celor trei extracomunitari” e creată special pentru a distruge Dinamo.

E o decizie premeditată, suntem singura echipă care aveam un număr mare de extracomunitari, în speță opt. Totul s-a discutat în urma unei minute, noi am vrut să redevenim la vechiile criterii, eu o văd ca pe un atac direct la clubul Dinamo, la persoana mea pentru că eu sunt în spatele acestei echipe.

ADVERTISEMENT

Am reușit să strâng civilizat 14 cluburi la masă, am invitat și președintele, el a refuzat să vină. Având 27 de cluburi în unanimitate, ce au vrut să facă, să înăbușe răscoala ucigând capul răscoalei.

Mă bucur că se vede cum în șase ani de zile a fost condusă această federație, cum încearcă să distrugă ce a fost creat cu succes. Noi am vrut să punem să fie maximum opt jucători, nu s-a dat drumul, au stabilit să fie trei extracomunitari, dar nu scrie nicărieri să fie români cei ce joacă. Adică pot face o echipă din 16 comunitari, dar fără români. Unde e progresul handbalului?

ADVERTISEMENT

Dinamo a demonstrat în EHF că e o echipă care în 11 meciuri n-a găsit înfrângere, e respectată afară și hulită de către FRH. E un atac la persoana mea, dacă ei cred că se răzbună pe Georgescu greșesc.

Ei se răzbună pe Dinamo, pe spiritul dinamovist. Președintele mi-a transmis mesaje că i-au scris fanii, ca și cum eu i-am pus. A declanșat un scandal oripilant”, s-a revoltat oficialul echipei de handbal Dinamo, în direct la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Fanii s-au revoltat și au criticat dur conducerea FRH, în principal pe Alexandru Dedu, cel care a contruit decisiv la decimarea dinamoviștilor.

  • 5 jucători ai lui Dinamo nu vor mai avea drept de joc în campionat
ADVERTISEMENT