Fotbal intern

Președintele FC Dinamo, atac la adresa jucătorilor: ”Sunt proști dacă l-au lucrat pe Mircea Rednic”

20.12.2018 | 23:47
Presedintele FC Dinamo atac la adresa jucatorilor Sunt prosti daca lau lucrat pe Mircea Rednic

Președintele clubului Dinamo București, Alexandru David, a lansat un atac la adresa jucătorilor după înfrângerea din meciul cu Astra Giurgiu, din etapa cu numărul 21 a Ligii 1 Betano. Oficialul ”câinilor” nu crede că fotbaliștii au încercat să-l lucreze pe antrenorul Mircea Rednic și crede că ar fi lipsiți de inteligență dacă au făcut asta.

”Nu mi se pare plauzibilă această variantă, pentru că asta ar însemna că s-au lucrat pe ei. Asta ar însemna lipsă de inteligență și discuția se închide. Cred că în seara asta doar nu ne-a ieșit jocul. Mi-am dat seama după 40 de secunde că sunt doborâți de miza acestui meci”, a declarat Alexandru David la Digi Sport.

Președintele FC Dinamo, atac la adresa jucătorilor: ”Vor mai urma și alte despărțiri”

”Presiunea asta mare nu am pus-o eu, nu eu i-am adus în situația ca acest meci să fie capital. Atât timp cât sunt șanse matematice suntem obligați să credem în play-off, dar este extrem de greu. E clar că vom înlocui niște jucători, e clar că vor mai urma niște despărțiri. Vom încerca să aducem ceea ce antrenorul își dorește”, a fost atacul lansat de președintele clubului Dinamo la adresa jucătorilor.

”Ne-am prezentat deplorabil într-un meci care avea o miză extrem de mare pentru noi. Lucrurile sunt complicate, vom discuta cu Rednic și până la reunirea din 10 ianuarie veți vedea schimbările. Le cerem scuze adevăraților suporteri pentru prestație și pentru faptul că nu ne-am ridicat la nivelul dorit. Cu toții suntem responsabili pentru anul negru al lui Dinamo”, a mai spus Alexandru David.

”Mircea Rednic va rămâne la Dinamo”

Președintele FC Dinamo l-a reconfirmat în funcție pe antrenorul Mircea Rednic: ”Strategia pentru următoarele luni este făcută de Mircea Rednic, în funcție de cum vede el lucrurile. Va rămâne cu noi și în play-out și în sezonul viitor și în celălalt sezon. Pactul nostru cu el e că nu pleacă fără să joace măcar un meci pe noul stadion”.

Președintele de onoare al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, a lansat ipoteza conform căreia jucătorii dinamoviști l-ar fi lucrat pe Mircea Rednic. Astra a învins Dinamo cu scorul de 4-1 în etrapa cu numărul 21 a Ligii 1 Betano.