Președintele Federației, anunț despre viitorul lui Messi la națională. “A fost o lovitură”

Claudiu Surmei   
in Fotbal international
24/07/2018, 19:19
Președintele Federației, anunț despre viitorul lui Messi la națională. “A fost o lovitură” GALERIE FOTO
Claudio Tapia crede că viitorul lui Messi este legat de echipa națională

Președintele Federației Argentiniene de Fotbal a vorbit despre viitorul lui Messi la echipa națională. Starul argentinian a fost criticat vehement după eliminarea de la Campionatul Mondial 2018 în faza optimilor de finală în fața Franței.

Messi a fost desființat de presa din Argentina după eliminarea rușinoasă de la Mondialul din Rusia.  “A fost ultima Cupă Mondială a lui? Va căuta revanşa în Qatar, la 35 de ani şi posibil la finalul carierei? Ce se va întâmpla cu numărul 10?”, sunt întrebările ridicate de jurnaliștii sud-americani.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Claudio Tapia este de părere că Lionel Messi va continua să joace pentru reprezentativa Argentinei. “Cred că va juca în continuare. Iubeşte naţionala Argentinei foarte mult şi cred că, în interiorul lui, ce s-a întâmplat în Rusia a fost o lovitură pentru el. Argentina are nevoie de el”, a declarat președintele Federației Argentiniene de Fotbal.

Claudio Tapia crede că viitorul lui Messi este legat de echipa națională

“E cel mai bun jucător din lume, dar tot un om e. Îi dăm responsabilităţi care, mai târziu, se întorc împotriva lui, însă cu siguranţă are foarte multă încredere în el şi ştim ce îşi doreşte pentru echipa Argentinei. În termeni economici, el este foarte importat pentru federaţie”, a adăugat Claudio Tapia. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×