News

Președintele Federației Părinților, către greviști: ”Cu toții vrem să avem profesori mulțumiți și demni, dar nu pe spatele copiilor noștri”

Președintele Federației Părinților lansează critici către greviști. Iulian Cristache este de părere că profesorii nu trebuie să-și îndeplinească obiectivele pe spatele copiilor.
02.06.2023 | 12:08
Presedintele Federatiei Parintilor catre grevisti Cu totii vrem sa avem profesori multumiti si demni dar nu pe spatele copiilor nostri
Mesaj dur lansat de președintele Federației Părinților către greviști: ”Cu toții vrem să avem profesori mulțumiți și demni, dar nu pe spatele copiilor noștri”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Președintele Federației Părinților, Iulian Cristache, îi critică pe greviști. Acesta spune că profesorii au obținut ceea ce și-au dorit de la Guvern, iar în acest moment negociază ”neprincipial”.

Mesaj dur lansat de președintele Federației Părinților către greviști: ”Cu toții vrem să avem profesori mulțumiți și demni, dar nu pe spatele copiilor noștri”

Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinţi spune că în acest moment ”copiii devin monedă de negociere”. Acesta le transmite profesorilor greviști: ”Cu toții vrem să avem profesori mulțumiți și demni, dar nu pe spatele copiilor noștri”.

ADVERTISEMENT

În plus, Iulian Cristache mai susține, în același mesaj, că primește “sute de mesaje” de la părinți care doresc să se oprească greva. El îi ceartă pe profesorii care nu se întorc la ore: ”Ați primit ce ați solicitat la prima întâlnire”.

”Sunt zeci/sute de mesaje primite. Sunt oameni care nu au timp să incite, care nu pierd timpul pe fb, care nu sunt selectați la emisiuni. Cei care, cel puțin la nivel declarativ, spuneți că doriți chiar și amânarea anului școlar, vă recomand ca… în semn de solidaritate cu profesorii… să vă lăsați ‘repetenți’ copiii un an de zile. Să vedem câți elevi vă vor asculta.

ADVERTISEMENT

Vă hrăniți cu manipulări? Chiar vreți să vă cred că sunteți în stare să pierdeți un an din viața copiilor? În acest moment, copiii devin monedă de negociere, e foarte ușor de văzut.

Nimeni nu spune că salarizarea dvs. este una corespunzătoare. Nimeni! Cu toții vrem să avem profesori mulțumiți și demni, dar nu pe spatele copiilor noștri”, a scris Cristache.

ADVERTISEMENT

Cristache spune că profesorii au primit ceea ce au cerut

În privința revendicărilor sindicatelor, președintele Federației Părinților spune că acestea au primit ce au cerut la prima întâlnire cu Guvernul și le reproșează sindicaliștilor că nu știu să negocieze și că o fac ”în forță și neprincipial”.

”Domnilor/doamnelor… ați primit ce ați solicitat la prima întâlnire. Vreți să ne mințim? Că nu vă mulțumește, că nu mai aveți încredere… e cu totul altceva. Și încă ceva: Nu știți să negociați, o faceți în forță și neprincipial”, mai spune acesta.

ADVERTISEMENT

Același Iulian Cristache are şi un Post Scriptum în postarea sa: ”Lăsaţi aici numele şi prenumele, mă refer la cei care vreţi “repetenţia”. Vreţi? Verificăm după ce greva încetează”.

ADVERTISEMENT
Parada militară de 1 decembrie în Bucureşti, LIVE VIDEO pe observatornews.ro astăzi, 10:30....
Parada militară de 1 decembrie în Bucureşti, LIVE VIDEO pe observatornews.ro astăzi, 10:30. Două lansatoarele HIMARS vor defila în premieră pe sub Arcul de Triumf
”Amanta” lui Lionel Messi a decis să rupă tăcerea și să spună totul
”Amanta” lui Lionel Messi a decis să rupă tăcerea și să spună totul
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. Mesaj superb pentru Luca Reghecampf
Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. Mesaj superb pentru Luca Reghecampf
„Crăciunul african” din Oltenia, pentru care s-au cheltuit sume aiuritoare. Explicația primarului: „S-o...
„Crăciunul african” din Oltenia, pentru care s-au cheltuit sume aiuritoare. Explicația primarului: „S-o dăm pe partea de Europe Style”
Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se...
Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se odihnește și tatăl artistei GALERIE FOTO
COȘMAR PENTRU SIMONA Halep! Este anunțul momentului despre marea campioană a României
COȘMAR PENTRU SIMONA Halep! Este anunțul momentului despre marea campioană a României
Aperitive de post. Cea mai gustoasă salată de vinete
Aperitive de post. Cea mai gustoasă salată de vinete
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care...
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care trece după lupta cu cancerul
Tolontan: Care este adevărata Românie? Cea solidară sau cea a șmecheriei?
Tolontan: Care este adevărata Românie? Cea solidară sau cea a șmecheriei?
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a...
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a și înjurat lumea pe Facebook”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!