ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Președintele FIFA a transmis condoleanțe familiei lui Ilie Balaci

Autori: Alexandru Ivanovici, Claudiu Surmei | 23.10.2018 | 14:40
Președintele FIFA, Gianni Infantino, a transmis condoleanțe familiei lui Ilie Balaci

Trecerea în neființă a fostului jucător de legendă Ilie Balaci la vârsta de 62 de ani a îndoliat nu doar România, ci întreaga lume a fotbalului mondial. Președintele FIFA, Gianni Infantino, a transmis condoleanțe familiei lui Ilie Balaci, în ziua în care acesta este condus pe ultimul drum, la Craiova.

ADVERTISEMENT

Ilie Balaci a încetat din viață duminică dimineața, după ce a suferit un infarct miocardic și insuficiență respiratorie. Oficialii și suporterii fostelor cluburi din lumea arabă la care fostul tehnician a antrenat și-au exprimat regretul pe rețelele de socializare, iar la înmormântarea lui au venit personalități din lumea sportului, sportivi, prieteni și iubitori ai fotbalului. Forul mondial nu a rămas indiferent la vestea că marele Balaci nu mai este printre noi. Președintele FIFA a trimis o scrisoare Federației Române de Fotbal în care își exprimă regretul pentru moartea “Prințului din Bănie.”

Președintele FIFA, Gianni Infantino, a transmis condoleanțe familiei lui Ilie Balaci

“Vă rog să acceptați condoleanțele mele pentru dispariția lui Ilie Balaci, fost internațional și antrenor. În cariera sa, a adunat 65 de selecții în echipa națională a României, în perioada 1974-1986. La nivel de club, și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Universitatea Craiova. În 11 sezoane, a câștigat de două ori campionatul, în 1980 și 1982, și de patru ori a cucerit trofeul Cupei”, a scris președintele FIFA.

ADVERTISEMENT

“După încheierea carierei de jucător, a antrenat mai multe echipe din România, Africa și Orientul Mijlociu, devenind un manager de succes, cucerind 22 de trofee. În numele întregii comunități fotbalistice internaționale, v-aș fi recunoscător dacă puteți transmite condoleanțele noastre familiei și celor dragi. Ne-am dori ca, într-o oarecare măsură, cuvintele noastre să aducă puțină pace și alinare în aceste momente triste”, a mai scris Gianni Infantino.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!