Preşedintele Franţei se teme de un “război total” care va duce la “sfârşitul Europei”

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
03/08/2016, 17:32
Preşedintele Franţei se teme de un “război total” care va duce la “sfârşitul Europei”

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, a prezentat un scenariu sumbru pentru viitorul Europei în faţa Parlamentului European. Liderul de la Elysees a afirmat că se teme de riscul unui “război total”, în lipsa unei intervenţii în Siria, unde lucrurile riscă să scape iremediabil de sub control.

Francois Hollande a tras un semnal de alarmă în legătură cu un posibil “sfârşit al Europei” şi o “revenire la frontierele naţionale, “ dacă UE nu va da dovadă de unitate în faţa crizelor”.

“Dezbaterea este nu între mai puţină Europă sau mai multă Europă, ci între afirmarea Europei sau sfârşitul Europei”, a afirmat preşedintele francez.

“Da, sfârşitul Europei”, a întărit Hollande, “ceea ce înseamnă revenirea la frontierele naţionale, desfiinţarea politicilor comunitare, abandonarea monedei euro”, a menţionat preşedintele francez.

Sursă: www.romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×