Sport

Președintele lui Al-Nassr și-a depus demisia și-l atacă virulent pe Ronaldo. ”Am fost înșelat de două ori în viața. De un vânzător de kebab și când am semnat cu Cristiano”

Al-Nassr ratează obiectiv după obiectiv și după demiterea lui Rudi Garcia ar putea rămâne și fără președintele Al-Muammar, care pune tunurile pe Cristiano Ronaldo.
28.04.2023 | 10:50
Presedintele lui AlNassr sia depus demisia sil ataca virulent pe Ronaldo Am fost inselat de doua ori in viata De un vanzator de kebab si cand am semnat cu Cristiano
Extrem de fericit la sosirea lui Cristiano Ronaldo, Al-Muammar, președintele lui Al-Nassr, îl atacă dur pe portughez după ce și-a depus demisia.
ADVERTISEMENT

Din punctul de vedere al imaginii, cu siguranță, cei de la Al-Nassr nu au motive să se plângă după ce au reușit să-și asigure semnătura lui Cristiano Ronaldp. La fel, din perspectiva veniturilor rezultate din vânzarea biletelor și a tricourilor. În schimb, la capitolul performanțe, lucrurile nu merg deloc bine. Motiv pentru care cad capete, iar criticile la adresa portughezului s-au întețit.

Al-Nassr poate rămâne fără conducere înaintea duelului cu trupa lui Șumudică, iar criticile la adresa lui Ronaldo sunt tot mai dese

Sosirea lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr a fost, cu precădere, o afacere națională. Căci, așa cum știți deja, portughezul este văzut ca vector de imagine pentru candidatura saudiților la organizarea Cupei Mondiale la finele deceniului.

ADVERTISEMENT

Însă, pe de altă parte, cu siguranță, clubul spera ca Ronaldo să aducă echipei un plus la capitolul ofensiv. Iar acesta să fie concretizat prin obținerea de trofee.

Numai că, după un start excelent, prestațiile acestuia au început să pălească. Astfel că, acum, înaintea confruntării de astăzi, contra echipei lui Marius Șumudică, Al-Raed, Al-Nassr este la 6 lungimi de liderul Al-Ittihad. Mai mult, primul obiectiv al stagiunii, Cupa Regelui, a fost deja ratat.

ADVERTISEMENT

Nu este de mirare că starea de spirit în cadrul clubului este extrem de tensionată. Și, după ce antrenorul Rudi Garcia a fost demis, acum încep să cadă capete și din rândul conducătorilor.

Potrivit ”Saudi Gazette”, citată de presa italiană, președintele clubului, Al-Muammar, și-a depus deja demisia. Iar acum soarta sa este în mâna oficialilor Ministerului Sporturilor.

ADVERTISEMENT

Aceștia ar urma să se pronunțe în aceste zile. Iar dacă vor accepta cererea formulată de șeful clubului, plecarea sa este sinonimă cu dizolvarea Consiliului de Administrație.

Aceeași sursă menționează că decizia lui Al-Muammar este rezultatul presiunii fanilor, nemulțumiți de rezultatele echipei. Dar și că acesta nu s-a ferit să-l considere pe Ronaldo drept unul dintre vinovați.

ADVERTISEMENT

”Am fost înșelat doar de două ori în viața mea. Prima dată când am cerut trei kebab și mi s-au dat doar două. Al doilea a fost când am obținut semnatura lui Cristiano Ronaldo”, și-a motivat, președintele lui Al-Nassr, decizia de a renunța la post.

ADVERTISEMENT