Preşedintele lui Dinamo a răbufnit, la adresa lui Thiess! ”Dinamo nu se vinde unui offshore”

Filon Stan    Silviu Ghering   
in Dinamo
01/04/2018, 20:58
Preşedintele lui Dinamo a răbufnit, la adresa lui Thiess! ”Dinamo nu se vinde unui offshore”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Preşedintele clubului Dinamo, Alexandru David, nu mai suportă apariţiile publice ale lui Adrian Thiess, în care anunţă chiar şi luna când va fi vândut clubul, când, de fapt, negocierile au stagnat grav!

”Sunt uimit de abordarea absolut exaltată mediatic pe care a preferat-o în ultimul timp domnul Thiess, mai ales în condiţiile în care avem semnat şi un document care îi îndeamnă pe semnatari la mult mai multă discreţie”, a declarat David pentru gsp.ro.

”Thiess trebuie să facă public numele investitorilor” 

Preşedintele ”câinilor” spune că afacerea nu se poate face din cauza neclarităţilor şi, mai ales, din cauza faptului că investitorii nu sunt la vedere. ”Îl rog pe domnul Thiess ca un prim pas absolut necesar pentru continuarea discuţiilor să fie acela în care să înţeleagă că Dinamo nu se poate vinde unui offshore şi, prin urmare, trebuie să facă public numele unei persoane sau unor persoane fizice, unor companii care sunt interesate de clubul Dinamo, dacă acestea există. Asta să fie clar în primul rând pentru toţi cei de la Dinamo, pentru fani, pentru media şi pentru toţi cei interesaţi”, a mai declarat Alexandru David.

Închide ×