Fotbal intern

Președintele lui FC Argeș, anunț incredibil: “Salariile sunt blocate până se schimbă atitudinea echipei”

22.09.2020 | 14:17
Presedintele lui FC Arges anunt incredibil Salariile sunt blocate pana se schimba atitudinea echipei
Ionut Badea isi felicita elevii Denis Brinzan, Grigore Turda, Vasile Buhaescu, si Razvan Matis dupa meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Arges, contand pentru play-off-ul de promovare a Ligii a-2-a Casa Pariurilor, disputat fara spectatori pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, marti 28 iulie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FC Argeș a acumulat un singur punct de la promovarea în prima ligă și este pe penultimul loc al campionatului. 1-1 a fost scorul dintre piteșteni și UTA.

În celelalte trei partide ale debutului de campionat, echipa antrenată de Ionuț Badea are tot atâtea înfrângeri. În meciul cu Botoșani, FC Argeș a pierdut cu 3-2.

ADVERTISEMENT

La Gaz Metan Mediaș a luat bătaie cu 2-0, iar în ultima etapă a campionatului au primit trei goluri de la o echipă FCSB cu multe probleme de lot cauzate de coronavirus.

Conducerea lui FC Argeș îi va pedepsi pe jucători

În aceste condiții, cei din conducerea clubului din Trivale vor lua măsuri după ce piteștenii au fost învinși și de echipa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Începând de astăzi toate obligațiile financiare pe care le avem față de jucători, față de staff sunt blocate. Deci nu mai există niciun fel să n-aud de drepturi salariale, de prime. Ei atâta știu. Începând de astăzi până nu apar rezultatele și nu se observă clar o schimbare și în joc și în atitudine nu mai vorbim de bani.

Este singura echipă din Liga 1 care și-a luat banii alaltăieri deci sunt la zi. Ei pe 15 au luat banii pe luna în curs. Asemenea lipsă de responsabilitate eu n-am văzut. Deci dacă atitudinea nu se schimbă, implicarea  atunci lucrurile se vor schimba”, a declarat Cristian Gentea, președinte FC Argeș, pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT

”Nu merită să îmbrace tricoul lui FC Argeș”

Viorel Tudose, sponsor la FC Argeș știe de ce piteștenii au obținut până acum numai un singur punct în patru etape: ”Ce să vă spun acest meci cu Steaua a avut parte de o mediatizare foarte agresivă datorită problemelor prin care trece în această perioadă clubul FCSB și din această cauză unul din elementele care au dus la un joc execrabil al echipei noastre poate fi și această mediatizare.

Consider că mulți jucători, așa cum am spus-o și după meciul de la Mediaș, nu merită să îmbrace tricoul lui FC Argeș și modul în care privesc unii dintre jucători jocul de fotbal nu este direct proporțional cu modul în care privim noi cei din anturajul echipei.

ADVERTISEMENT

Mă refer aici la conducere, sponsori, finanțatorii. Jucătorii nu au arătat că vor să câștige acel meci aseară, probabil la un moment dat a intervenit și un blocaj psihic. Nu m-am gândit niciodată că n-o să reușim să învingem o echipă aflată cu 11 jucători sub 21 de ani în teren”.

 

ADVERTISEMENT
Tags: