Fotbal intern

Președintele lui Gaz Metan Mediaș îi cere ajutorul lui Gigi Becali: „Să cumpere teste de coronavirus pentru toate echipele de Liga 1”

30.04.2020 | 16:28
Presedintele lui Gaz Metan Medias ii cere ajutorul lui Gigi Becali Sa cumpere teste de coronavirus pentru toate echipele de Liga 1
ADVERTISEMENT

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan Mediaș, a vorbit despre situația formației din Ardeal și îi cere ajutorul lui Gigi Becali, pe care îl roagă să cumpere teste de coronavirus pentru toate formațiile din Liga 1, conform prosport.ro.

Președintele lui Gaz Metan Mediaș îi cere ajutorul lui Gigi Becali

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan Mediaș, îl roagă pe Gigi Becali să cumpere teste de coronavirus pentru toate echipele din Liga 1: „Îmi ocup timpul pe la stadion, chiar dacă sunt în șomaj tehnic. M-am ocupat de un puț la stadionul al doilea.

ADVERTISEMENT

Apa e foarte scumpă, în România. 6,7 lei pentru un metru cub, tocmai în țara care are apă pentru următoarea mie de ani. Ne organizăm la stadion, ce să fac altceva? Nu pot să stau acasă”.

„Aș vrea să ne autocarantinăm timp de 14 zile la stadion, problema e că nu avem teste rapide. Am văzut că Gigi Becali vrea să doneze 10 milioane de euro. Eu aș vrea să îi propun să cumpere teste pentru coronavirus tuturor echipelor din Liga 1”, a mai spus Ioan Mărginean pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

„E o situație nemaiîntâlnită!”

Ioan Mărginean a continuat și recunoaște că situația actuală din lume îl depășește: „E o situație nemaintâlnită până acum. Am hotel, 4 terenuri și 7 vestiare, am la dispoziție tot ce îmi trebuie.

FCSB, Craiova, Dinamo, Astra și Voluntari pot îndeplini criteriile de autocarantinare”.

„Cu părere de rău vă spun că au intervenit multe probleme din punct de vedere financiar. Nu știm dacă reluăm campionatul pentru a juca restul de meciuri. Asta ar însemna o pierde financiară de 270.000 de euro pentru noi.

ADVERTISEMENT

 Ne-am luat măsură de precauție și am cerut administratorului judiciar să avizeze intrarea în șomaj tehnic începând cu Mărginean Ioan și restul personalului.

Sunt 27 de jucători în lotul echipei mari și văd că avem 38 de persoane în administrativ. Noi am fost de bună credință, am plătit salariile la zi, dar nu știm încotro să o apucăm și am decis să fim solidari în această perioadă. Pe această cale le mulțumesc căpitanilor de echipă”, a mai spus președintele lui Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT