Președintele lui Kayserispor l-a condus pe Șumudică la aeroport! Turcii i-au găsit înlocuitor

Traian Terzian   
in SuperLiga Turcia
16/05/2018, 20:05
Președintele lui Kayserispor l-a condus pe Șumudică la aeroport! Turcii i-au găsit înlocuitor GALERIE FOTO
Președintele clubului Kayserispor, Erol Bedir, l-a condus la aeroport pe Marius Șumudică

Președintele clubului Kayserispor, Erol Bedir, și directorul sportiv Erdem Kemaloglu l-au condus, miercuri, pe Marius Șumudică la aeroport, după ce tehnicianul român a decis să părăsească formația turcă cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Marius Șumudică a primit un buchet de flori din partea bașkanului de la Kayserispor, la fel ca și colaboratorii săi. Antrenamentul de miercuri al echipei a fost condus de antrenorul secund Hakan Erturk.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Președintele lui Kayserispor i-a găsit înlocuitor lui Șumudică

Președintele lui Kayserispor, Erol Bedir, a anunțat de curând pe contul de Facebook al clubului cine este înlocuitorul lui Marius Șumudică. Alegerea turcilor este un fost internațional, Ertugrul Saglam, care a semnat un contract pe trei ani.

Ertugrul Saglam, în vârstă 48 de ani, a antrenat ultima dată formaţia iraniană Tractor Sazi. El a mai pregătit-o pe Kayserispor în perioada 2005-2007.

Antrenorul Marius Șumudică și-a dat demisia, marți, de la Kayserispor, după ce formația turcă a înregistrat patru înfrângeri consecutive în campionat și a căzut pe locul nouă în clasament.

În urmă cu doar câteva luni, Şumudică a refuzat o ofertă pe bani mulţi din Arabia Saudită, dorind să stea în Europa şi să demonstreze că e un antrenor de top. Totuşi, în vară ar putea da curs unei oferte, dacă proiectul care îi va fi propus va fi unul serios şi va viza performanţa.

Șumudică nu exclude o revenire în Liga 1 Betano, dar anunță că nu este interesat doar de oferte de la formații care se luptă pentru câștigarea de trofee: ”Urmează o vacanță acum. Sunt discuții cu mai multe echipe din Turcia. Nu pot să stau departe de fotbal, e clar. Da, și Liga 1 este o variantă. Așa cum am mai spus, îmi doresc să preiau o echipă cu care să mă bat pentru trofee. Au fost tatonări cu o echipă din Liga 1. Nu pot să spun acum la ce mă gândesc. Dacă există vreo ofertă serioasă din Liga 1, o pot lua în calcul. Fotbalul românesc este fotbalul care mi-a dat numele, notorietatea, și mă voi întoarce oricând cu plăcere”.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×