ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Președintele lui Poli Iași, atac dur la Gino Iorgulescu: „14 proști te-au votat, iar tu nu dai nici măcar un mesaj”

Autor: Francisc Oprea | 12.04.2020 | 15:12
Președintele lui Poli Iași, atac dur la Gino Iorgulescu: „14 proști te-au votat, iar tu nu dai nici măcar un mesaj”
Gino Iorgulescu, președintele LPF. FOTO: Sportpictures

Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, l-a atacat dur pe șeful Ligii Profesioniste, Gino Iorgulescu. Oficialul formației moldovene acuză lipsa de reacție a celor de la LPF în contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Ciprian Paraschiv, atac dur la Gino Iorgulescu

FRF, LPF și AFAN organizează în continuare ședințe în care se stabilesc datele la care ar putea fi reluate meciurile oficiale sau situația fotbaliștilor ale căror contracte expiră la 30 iunie, dată în care, cu siguranță, sezonul din Liga 1 nu va fi încheiat.

Ciprian Paraschiv, președintele de la Poli Iași, condamnă în termeni dur pasivitatea celor de la Liga Profesionistă de Fotbal, cărora le reproșează lipsa de comunicare din această perioadă, în care situația fotbaliștilor cu contracte scadente în iunie rămâne incertă.

ADVERTISEMENT

Când îți cer, vino, frate, și ajută-mă cu un draft de notificare pentru prestatorii de activitate sportivă, pentru șomaj tehnic și suspendare de activitate.

Decizia și responsabilitatea e tot a mea, dar ajută-mă, că eu sunt un club mic și nu-mi permit o armată de angajați la departamentul juridic sau la resurse umane.

ADVERTISEMENT

Găsiți, fraților, o soluție. Discutați cu FRF, cu AFAN, cu MTS, cu Ministerul Muncii sau cu NASA și găsiți o modalitate de prelungire automată a contractelor până la finalul ediției.

Cu toții avem copii care reprezintă cel mai frumos lucru în viața noastră, dar domnule președinte al Ligii, 14 proști te-au votat ca să-i ajuți și să-i reprezinți în astfel de situații, iar tu nu te sinchisești să trimiți un mail, să dai un telefon sau măcar un mesaj!”, a declarat Ciprian Paraschiv, conform Gsp.

ADVERTISEMENT

Când s-ar putea relua Liga 1

După ce președintele Klaus Iohannis a prelungit starea de urgență până la 16 mai, cel mai optimist scenariu în privința reluării Ligii 1 ar fi ca la 13 iunie să se joace primul meci oficial.

Această variantă ar permite încheierea actualei stagiuni până la data limită impusă de UEFA, 3 august.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!