Fotbal international

Președintele lui Rizespor dezvăluie de ce a rămas Marius Șumudică în Turcia: ”Este un tip băgăreț”

24.01.2021 | 16:53
Presedintele lui Rizespor dezvaluie de ce a ramas Marius Sumudica in Turcia Este un tip bagaret
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Rizespor, Hasan Kartal, a dezvăluit de ce a decis Marius Șumudică să rămână în Turcia, în ciuda faptului că a avut oferte și din zona Golfului.

La scurt timp după ce a fost dat afară de Gaziantep, pentru că i-a deranjat pe conducătorii formației la care evoluează Alin Toșca și Alex Maxim, antrenorul român a semnat cu Rizespor.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul de 49 de ani va sta în premieră pe banca noii sale echipe la meciul din etapa viitoare împotriva lui Fenerbahce, care se va juca pe 30 ianuarie, de la ora 18:00.

Rămânerea în Turcia a lui Marius Șumudică, explicată de președintele lui Rizespor

Președintele clubului Rizespor, Hasan Kartal, a explicat cum l-a convins pe Marius Șumudică să antreneze în continuare în Turcia și să nu plece în Arabia Saudită, de unde mai avea oferte.

ADVERTISEMENT

”Noi nu i-am oferit lui Marius Șumudică un salariu cu mult mai mare decât cel pe care îl primea la Gaziantep. Diferența e mică. Cred că a ales să vină la noi și să nu plece în Arabia Saudită pentru că iubește Turcia, mai ales că Rize este și un oraș foarte frumos”, a declarat Hasan Kartal.

”El este un tip băgăreț și va fi un tehnician mai bun la noi. Va fi aici de la meciul de sâmbătă cu Fenerbahce. Noi ne-am înțeles cu el, nu există niciun fel de problemă, doar că n-a putut semna contractul”, a mai spus președintele lui Rizespor în presa turcă.

ADVERTISEMENT

Antrenorul secund al lui Rizespor, Ersin Aka, s-a arătat deranjat de afirmațiile conform cărora tehnicianul român le-ar fi promis jucătorilor prime după victoria cu Gaziantep, din etapa trecută.

”Șumudică mi-a spus că noi cunoaștem echipa și că trebuie să pregătim meciul. La întâlnirea de pe Zoom, ne-a vorbit puțin doar despre jucătorii lui Gaziantep. Nu a promis prime, nu a dat indicații tactice. Sunt știri false care ne jignesc munca!”, a precizat Ersin Aka.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică trebuia să plece vineri în Turcia pentru a-și începe treaba la Rizespor, însă a renunțat la deplasare în ultimul moment. Tehnicianul român a luat această decizie după ce la Rizespor a fost depistat un focar de coronavirus, 9 jucători și mai multe persoane din staff ieșind pozitiv la testele efectuate în ultimele zile.

ADVERTISEMENT