Președintele lui Sporting a fost suspendat din funcție. Nu are voie nici măcar la stadion

Claudiu Surmei   
in Sport
13/06/2018, 17:31
Președintele lui Sporting a fost suspendat din funcție. Nu are voie nici măcar la stadion GALERIE FOTO
Președintele lui Sporting a fost suspendat din funcție

Membrii consiliului director al lui Sporting Lisabona au decis să suspende din funcție președintele clubului. Bruno de Carvalho nu are voie nici măcar să intre pe stadion. Acesta este acuzat că “a violat constituția clubului.”

Cei care au votat pentru suspendarea lui Bruno de Carvalho speră că nu va fi nevoie ca acest caz să fie rezolvat în instanțele de judecată. Președintele lui Sporting a convocat Adunarea Generală și are termen 10 zile să formuleze o notă explicativă. În caz contrar, convocarea nu mai are niciun efect.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Carvalho este acuzat de membrii consiliului director de “violarea constituției clubului”, după ce și-a acuzat jucătorii că au luat intenționat cartonașe galbene pentru a nu juca în returul cu Atletico Madrid din sferturile de finală Europa League. Carvalho a decis atunci să scoată din lotul echipei 18 jucători și i-a acuzat de comportament neprofesionist, dar aceștia au jucat în cele din urmă meciul cu Pacos, la care președintele clubului a fost fluierat de fanii lui Sporting.

Președintele lui Sporting a fost suspendat din funcție, dar nu recunoaște decizia

Bruno de Carvalho a spus că va continua să își desfășoare activitatea în cadrul clubului, deși i s-a interzis să mai vină la stadion. El spune că decizia consiliului director nu este legitimă și deci nu o poate recunoaște și accepta. “E o încercare de a prelua putera cu forța”, a declarat președintele lui Sporting. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×