ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Preşedintele lui Turris oferă detalii şocante după ce Baciu a fost ridicat de trupele speciale: “L-au săltat din vestiar! M-au sunat jucătorii că au venit mascaţii” EXCLUSIV

Autor: Marian Popovici | 13.11.2019 | 17:12
Preşedintele lui Turris oferă detalii şocante după ce Baciu a fost ridicat de trupele speciale:
Preşedintele lui Turris oferă detalii şocante după ce Baciu a fost ridicat de trupele speciale: "L-au săltat din vestiar! M-au sunat jucătorii că au venit mascaţii" EXCLUSIV

Antrenorul lui Turris Turnu Măgurele, Marius Baciu, a fost ridicat de trupele DIAS direct de la stadion după meciul de Liga II dintre Sportul Snagov şi Turris, încheiat 2-3. Încă nu este clar motivul pentru care Baciu a fost ridicat de la stadion, însă din primele informaţii, antrenorul ar fi fost urmărit de mai mult timp de poliţie. 

ADVERTISEMENT

Preşedintele lui Turris oferă detalii şocante: “Sunt şocat, nu îmi vine să cred!”

Preşedintele lui Turris Turnu Măgurele, Mădălin Ioniţă, a vorbit pentru FANATIK despre reţinerea antrenorului: “Sunt şocat. Nici măcar nu ştiu ce să vă zic. Eu plecasem de la stadion şi m-au sunat jucătorii că au venit trupele speciale în vestiar şi l-au ridicat pe Marius Baciu. Nu ştiu încă motivele pentru care s-a întâmplat asta, însă merg acum să văd ce se întâmplă. Sunt şocat, nu îmi vine să cred.

Ce pot să vă spun este că nu are legătură cu clubul. Turris este un club curat şi ceea ce s-a întâmplat nu are nicio legătură cu ce a fost aici. Am citit şi eu controversele cu mafia pariurilor, dar noi suntem curaţi. Dacă Marius Baciu este vinovat, va plăti. Dar întâi să vedem de ce a fost ridicat şi după aceea vom lua deciziile care se impun. 

ADVERTISEMENT

Mi se pare inadmisibil modul în care s-a acţionat. Nu cred că trebuia să îl ridice direct de la stadion, să se facă un circ. Nu am mai văzut aşa ceva niciodată. Puteau să mai aştepte puţin şi să îl ia la audieri dintr-un alt loc, nu direct de la stadion, din vestiar, de lângă jucători. Asta nu mi se pare corect”, a spus Ioniţă pentru FANATIK.

Marius Baciu a semnat cu Turris Turnu Măgurele la finalul lunii octombrie. Este al treilea antrenor al echipei din acest sezon după Florin Bratu şi Erik Lincar. Marius Baciu a mai fost în acest antrenor la Daco-Getica, club care s-a retras din campionat.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!