News

Marcel Ciolacu nu și-a mai văzut mama de cinci luni de teama COVID

18.11.2020 | 22:32
Marcel Ciolacu nu sia mai vazut mama de cinci luni de teama COVID
ADVERTISEMENT

Liderul PSD Marcel Ciolacu a dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate că de cinci luni nu și-a mai vizitat mama și ține legătura cu aceasta doar prin telefon.

Șeful Camerei Deputaților spune că își dorește să nu fie cauza îmbolnăvirii nimănui și de aceea crede în obligativitatea purtării măștii și se testează frecvent.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a mai declarat că Paul Stănescu și Vasile Dâncu au fost diagnosticați cu COVID-19.

Pe mama o vede doar soția mea

Deși a fost văzut în mai multe rânduri fără mască de protecție, Marcel Ciolacu se declară un susținător al obligativității purtării măștii

ADVERTISEMENT

“Cred în obligativitatea purtării măștii. Cred în testare, trebuie făcută mai ales când există anumite suspiciuni. Dacă cineva din greșeală mă îmbolnăvește, asta este. Se mai întâmplă. Nu cred că mi-aș permite eu să îmbolnăvesc pe cineva. Eu nu mi-am văzut mama de cinci luni. Cu mama mea vorbesc numai la telefon, o vede numai soția după niște reguli foarte bine stabilite sau frații mei sau nepoții. Eu personal nu mă duc la mama mea, deoarece în virtutea meseriei pe care o am în acest moment sunt cel mai expus. De exemplu, acum înainte de a veni la dumneavoastră la emisiune mi-am făcut testul. Nu merg la nicio televiziune și nu merg la nicio întâlnire cu colegii sau întâlniri de partid până eu nu mă testez”, a declarat Ciolacu la România TV.

Președintele PSD a dezvăluit că au fost diagnosticați cu COVID Paul Stănescu și Vasile Dîncu.

„Domnul secretar general Stănescu a avut simptome, dar s-a tratat la domiciliu. De marţi poate să iasă. Şi domnul Vasile Dîncu (este confirmat cu COVID-19 n.r)”, a mai spus Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT