Sport

Președintele PSG-ului nici nu vrea să audă de plecarea lui Kylian Mbappe: „Nu are nicio scuză!”

Nasser Al-Khelaifi, președintele PSG-ului, a avut un mesaj categoric pentru Kylian Mbappe, despre care se speculează că ar putea pleca la Real Madrid.
11.08.2021 | 13:47
Presedintele PSGului nici nu vrea sa auda de plecarea lui Kylian Mbappe Nu are nicio scuza
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe (22 de ani) a fost transferat de PSG, în vara lui 2018, de la AS Monaco, pentru 145 de milioane de euro.

Acesta mai are contract până în 2022 cu formația pariziană.

Președintele PSG-ului nici nu vrea să audă de plecarea lui Kylian Mbappe

În cadrul conferinței de prezentare a lui Leo Messi, Nasser Al-Khelaifi a declarat că Kylian Mbappe nu ar avea nicio scuză să o părăsească pe PSG.

ADVERTISEMENT

„Kylian Mbappe este parizian şi este un jucător al lui PSG. Are o mentalitate de învingător.

Nu am avut niciodată o echipă mai competitivă. Nu are nicio scuză să plece în altă parte”, a spus Al Khelaifi, la conferinţa de presă.

Jurnaliștii de la AS susțin că Mbappe este deranjat de faptul că salariul său, la PSG, este mult mai mic decât cel al lui Neymar și Messi.

ADVERTISEMENT

La vicecampioana Franței, Mbappe câștigă 19 milioane de euro pe sezon. În timp ce Neymar încasează 30 de milioane, iar nou-venitul Messi va avea o remunerație de 35 milioane.

Real Madrid vrea să-l transfere pe Kylian Mbappe

AS notează că Florentino Perez încă speră să-l aducă pe Kylian Mbappe la Real Madrid și, având în vedere venirea lui Leo Messi la PSG, mutarea ar putea avea loc.

ADVERTISEMENT

După venirea lui Messi, PSG va fi nevoită să vândă jucători în valoare de până la două sute de milioane de euro, grație regulii fair-play-ului financiar.

Astfel că, vicecampioana Franței ar putea să mai lase din pretențiile financiare pentru Kylian Mbappe, iar tânărul atacant să bifeze transferul pe „Santiago Bernabeu”.

ADVERTISEMENT
  • 160 de milioane de euro este cota lui Kylian Mbappe, conform transfermarkt.com