News

Președintele Senatului Universității de Agronomie din București s-ar fi sinucis. A fost găsit spânzurat în propriul birou

Președintele Senatului Universității de Agronomie din București a fost găsit spânzurat în propriul birou.
06.07.2021 | 09:17
Presedintele Senatului Universitatii de Agronomie din Bucuresti sar fi sinucis A fost gasit spanzurat in propriul birou
Președintele Senatului Universității de Agronomie din București s-ar fi sinucis. A fost găsit spânzurat în propriul birou. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Tragedie în mediul universitar din Capitală. Președintele Senatului Universității de Științe Agronomice şi Medicină Veterinară, Prof. univ. dr. Alexandru Șonea (69 de ani), a fost găsit spânzurat în propriul birou.

Președintele Senatului Universității de Agronomie din București, Alexandru Șonea, găsit mort în propriul birou

Din primele informații, se pare că acesta nu ar fi lăsat niciun bilet de adio. Corpul cadrului didactic va fi transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML), anunță Digi24.

ADVERTISEMENT

În incinta Universității de Agronomie din Capitală au ajuns mai multe echipaje de la Poliție. Procurorii încearcă să afle ce l-a împins pe Alexandru Șonea să recurgă la un asemenea gest extrem.

Poliția Capitalei a emis un comunicat în care oferă amănunte despre tragedia de la Universitatea din București.

ADVERTISEMENT

”În această dimineață, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în incinta sediului unei unități de învățământ superior, situată în sectorul 1, a fost găsit decedat un bărbat.

La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările vizează stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, a transmis Poliția Capitalei.

Surse apropiate anchetei arată faptul că familia era îngrijorată, asta pentru că profesorul nu ajunsese aseară acasă. Cei de la Poliție încearcă acum să stabilească ora decesului.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 69 de ani, Alexandru Șonea, care deține titlul de doctor în științe, a fost practician veterinar, profesor și angajat în Ministerul Educației.

Răzvan Teodorescu, rector la Universitatea de Agronomie: ”Suntem în stare de șoc”

Cei din conducerea Universității de Agronomie nu-și explică această tragedie. Rectorul instituției spune că Alexandru Șonea era o persoană echilibrată care nu avea niciun motiv să recurgă la un asemenea gest.

”Suntem în stare de joc. Nu pot să spun decât că era o persoană echilibrată. Nu știu vreun motiv care să-l fi împins la acest gest. De circa 20 de ani preda la Universitate.

Are o familie echilibrată. Nu știu ce să comentez mai mult. A fost găsit în biroul dânsului de o îngrijitoare de la Universitate”, a spus rectorul, la Digi24.

ADVERTISEMENT
Tags: