Sporturi

Președintele UFC nu e de acord cu meciul Khabib Nurmagomedov – Floyd Mayweather. Ce spune managerul rusului

23.10.2018 | 10:51
Khabib Nurmagomedov - Floyd Mayweather s-ar putea disputa în 2019, dar nu în UFC
ADVERTISEMENT

Președintele UFC, Dana White, a declarat recent că nu va avea loc un meci între Khabib Nurmagomedov și Floyd Mayweather, însă managerul luptătorului rus îl contrazice. Acesta spune că cei 2 sportivi ar putea urca împreună în ringul de box în 2019, variantă confirmată și de Mayweather, care a anunțat că meciul va avea loc după regulile din box, el nefiind dispus să intre în cușcă.

Ali Abdelaziz, managerul lui Khabib Nurmagomedov, recunoaște că echipa rusului este de acord ca acesta să se lupte cu Floyd Mayweather, variantă care nu îi surâde președintelui UFC, Dana White, în timp ce pugilistul abia așteaptă să revină în ring pentru un meci cu Nurmagomedov în 2019. “Nu ascultați aceste zvonuri. În primul rând, echipa lui Mayweather nu a vorbit cu noi. Khabib are contract cu UFC. Floyd se pricepe să își facă publicitate atunci când vrea acest lucru”, a declarat Dana White pentru ESPN.

ADVERTISEMENT

Khabib Nurmagomedov – Floyd Mayweather s-ar putea disputa în 2019, dar nu în UFC

Ali Abdelaziz, managerul lui Khabib, a declarat că dacă Floyd Mayweather vrea un meci de box cu rusul, atunci îl va avea. “Vorbesc cu toată lumea acum. În cele din urmă, Khabib are contract cu UFC, e luptător UFC și respectăm contractul, dar suntem deschiși ideii unui meci de box. Avem un sportiv cu un record de 50-0 și unul cu 27-0. Niciunul nu a fost învins până în prezent. Khabib are 2,5 miliarde de susținători musulmani în întreaga lume, unii în cele mai bogate țări ale lumii. Floyd Mayweather este un megastar. Floyd ‘Money’ Mayweather. Dacă cei doi se vor înfrunta, va ieși o luptă pe cinste”, a spus Ali Abdelaziz.

“O, da, o să ne batem! M-a chemat la luptă, trebuie să vină în lumea mea”, a declarat Floyd Mayweather cu privire la o posibilă luptă cu rusul Khabib Nurmagomedov. În cazul în care meciul va fi în cele din urmă programat, mai rămâne de stabilit și locația, în condițiile în care Khabib nu este dispus să lupte în Los Angeles.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri