Sport

Președintele UFC, reacție controversată: „A sărit ca o maimuță din cușcă”. De ce nu a primit Khabib centura

07.10.2018 | 11:30
Presedintele UFC reactie controversata A sarit ca o maimuta din cusca De ce nu a primit Khabib centura

Khabib Nurmagomedov l-a învins prin strangulare pe Conor McGregor la gala UFC 229. După meci, luptătorul care deține acum un palmares 27-0 nu a răspuns întrebărilor jurnaliștilor, dar a comentat evenimentele reprobabile de la final

O reacție a avut și Dana White, președintele UFC, care s-a arătat dezamăgit de toate evenimentele petrecute la finalul meciului dintre Nurmagomedov și McGregor.

Dana White, președintele UFC, reacție controversată

„Am preferat să nu-i dăm centura în octagon lui Nurmagomedov pentru că știam ce va urma, toată lumea ar fi aruncat cu tot felul de obiecte. Khabib a scăpat ieftin în drumul spre vestiare, abia atunci când a fost aproape de ieșire oamenii au început să arunce în el și să încercă să-l lovească. Dacă i-am fi dat și centura, ar fi fost mult mai rău.

Nu știu ce se va întâmpla acum. El trebuie să-și facă griji în primul rând pentru legislația din Las Vegas în primul rând și abia apoi de cum îl va sancționa UFC. Nu vă pot spune dacă titlul îi va fi retras la momentul actual ori dacă va fi amendat, mai întâi trebuie să vedem ce decizie va lua justiția.

Sunt atât de supărat pentru ce s-a întâmplat că nici nu mă interesează cifrele pe care le-am obținut din pay-per-view. Noi am făcut totul pentru a evita problemele. Au fost atât de multe forțe de ordine în jurul octagonului că m-am temut dacă restul Las Vegasului e în siguranță în seara asta.

Dar ce poți să faci când unul dintre luptători sare ca o maimuță din cușcă? Nu poți opri genul acesta de acțiuni. Am vorbit cu McGregor după meci, nu a depus plângere împotriva celor trei persoane din staff-ul lui Khabib care l-au atacat în ring. Era foarte supărat pentru înfrângere. Nu-l interesa toate aceste lucru.

Este cea mai groaznică gală pe care am trăit să o văd de când sunt în UFC” – a spus Dana White, președintele UFC, la conferință post-meci.