Fotbal intern

Supărare mare după Craiova-Sepsi 0-1. Pavel Badea s-a ales cu dosar penal împreună cu Gică Craioveanu

12.08.2019 | 14:04
Suparare mare dupa CraiovaSepsi 01 Pavel Badea sa ales cu dosar penal impreuna cu Gica Craioveanu

Pavel Badea, fost jucător al Universității Craiova şi membru în consiliul de administraţie al echipei, s-a ales cu dosar penal după ce a refuzat să sufle în alcooltest, conform site-ului Lupamea.ro, atunci când polițiștii rutieri l-au tras pe dreapta. Împreună cu el se afla și Gică Craioveanu, care a refuzat de asemena să sufle în etilotest. Incidentul s-a desfășurat în urma meciului de duminică din campionat, pierdut de olteni cu 0-1 în fața lui Sepsi.

Pavel Badea și Gică Craioveanu s-au ales cu dosar penal

Opriți de polițiștii rutieri din Craiova, Pavel Badea și Gică Craioveanu au refuzat să sufle în alcooltest, fiind ulterior duși la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde li s-a recoltat sânge pentru mai multe teste. Cel mai probabil oficialii echipei din Bănie au consumat băuturi alcoolice în loja în care au stat în timpul meciului jucat de olteni duminică. Polițiștii le-au întocmit dosare penale în urma incidentului.

Oficialii Craiovei au avut „argumentele” lor în discuția cu polițiștii care i-au tras pe dreapta, însă nu au reușit să-i înduplece. Supărarea lor a fost cu atât mai mare cu cât incidentul s-a petrecut după meciul din Bănie, care a însemnat a treia înfrângere consecutivă a Universității, deși începuse sezonul pe cai mari.

Craiova vs. Sepsi
Președintele Universității Craiova, Pavel Badea, s-a ales cu dosar penal împreună cu Gică Craioveanu

Ghinioanele se țin lanț de Craiova

Universitatea Craiova traversează momente dificile în ultima vreme, ghinioanele ținându-se lanț de echipa olteană. Imediat după golul primit în meciul cu Sepsi (Goran Karanovic, minutul 81), tot stadionul a început să-i ceară demisia lui Corneliu Papură, care în ultimele 10 minute ale partidei s-a oprit din a mai da indicații de pe banca tehnică, dezamăgit de atitutudinea jucătorilior, și l-a lăsat pe Constantin Schumacher, „secundul” său, să preia responsabilitățile „principalului”.

Pentru Craiova, meciul cu Sepsi a fost al treilea pierdut consecutiv, după partida din turul 3 preliminar Europa League, 0-2 cu AEK Atena, în Bănie, și disputa din Casa Pariurilor Liga 1 cu sibienii de la Hermannstadt, 1-2 la Târgu Mureș. Corneliu Papură este obligat să obțină 7 puncte din următoarele 3 jocuri din campionat, altfel va fi dat afară.

  • „Nu înțeleg de ce e atâta ostilitate în tribune la adresa mea. Am câștigat trei meciuri. Am mers în cupele europene după 25 de ani. Am bătut Dinamo. Voi analiza ce voi face. Chiar nu înțeleg de ce atâta ostilitate pentru cineva care a făcut ceva pentru clubul ăsta. Ar fi bine ca atunci când e 0-0 să nu mai fie ostilitate” – Corneliu Papură
  • 5 este locul pe care Universitatea Craiova îl ocupă în campionat, cu 9 puncte acumulate