Fotbal intern

PRESIUNE MAXIMĂ. Vezi ce antrenori au sunat OLTENII!

Emil Săndoi şi Sorin Cârţu joacă de mai bine de o lună cu sabia deasupra capului meci de meci, iar Pavel Badea consideră că Mihai Rotaru face o mare prostie dacă îi schimbă pe cei doi...
03.09.2015 | 15:20
PRESIUNE MAXIMA Vezi ce antrenori au sunat OLTENII
ADVERTISEMENT

Emil Săndoi şi Sorin Cârţu joacă de mai bine de o lună cu sabia deasupra capului meci de meci, iar Pavel Badea consideră că Mihai Rotaru face o mare prostie dacă îi schimbă pe cei doi antrenori olteni în cazul în care CS U nu reuşeşte să învingă CSMS Iaşi

Cuplul Emil Săndoi-Sorin Cârţu a intrat în colimatorul lui Mihai Rotaru după ce în ultima lună rezultatele nu au fost cele dorite de către patronul formaţiei CS U Craiova, Mihai Rotaru. Astfel, FANATIK.RO a aflat că după înfrîngerea suferită pe teren propriu,în etapa a şasea, cu Viitorul. scor 1-2, finanţatorul oltenilor şi-a dat în sfîrşit ok-ul pentru demiterea celor doi tehnicieni olteni.

ADVERTISEMENT

(CLICK AICI PENTRU IMAGINI CU FEMEIA DE 64 DE ANI PENTRU CARE A FOST PĂRĂSITĂ VEDETA TV!)

Silvian Cristescu l-a sunat pe Victor Piţurcă

Astfel, după ce boss-ul de la Bucureşti le-a dat oficialilor de la CS U mînă liberă, să contacteze alţi antrenori, FANATIK.RO a aflat că Silvian Cristescu l-a sunat direct pe Victor Piţurcă. Însă fostul selecţioner i-a refuzat momentan pe olteni propunîndu-le acestora pentru începutul unei eventuale colaborări pe Eugen Neagoe. “În club se aude că în cazul în care Săndoi şi Cârţu vor face un pas greşit atunci Eugen Neagoe va fi cel care va prelua banca tehnică. Însă în mod sigur va supervizat din spatele cortinei de către fostul selecţioner chiar dacă momentan vrea să ia o pauză”, a  mărturisit pentru FANATIK.RO o sursă din anturajul “CraiOlguţei”. Totodată se pare că pe lista oltenilor a fost şi numele lui Petre Grigoraş.

IMAGINI BOMBĂ cu Elena Udrea la plajă! GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Se apleacă, trage de bikini şi…

“Fără Cârţu şi Săndoi echipa asta nu se mai identifică”

Contactat telefonic de către FANATIK.RO, fostul căpitan al Universităţii Craiova, dar şi fostul manager general al formaţiei CS U Craiova, Pavel Badea şi-a spus şi el punctul său de vedere. Unul care a fost extrem de direct şi tranşant.

ADVERTISEMENT

“După cîte ştiţi eu nu mai am nici legătură oficială cu conducerea echipei de fotbal de mult timp. Însă, cu toate că sînt sută la sută convins că în viaţă pe antrenori îi ţin doar rezultatele, totuşi mi se pare o mare prostie la ora asta să îi schimbi pe Cârţu şi Săndoi. Mi se pare o mare prostie şi cel puţin doar dacă te-ai gîndi la aşa ceva, dar să mai şi pui în practică ideea respectivă. De ce? Păi cum la echipă sînt oricum prea puţini jucători olteni, atunci dacă îi dfai afară şi pe antrenorii olteni, atunci cu cine naiba se mai identifică echipa asta?

Ce treabă mai are echipa asta cu noi oltenii? Eu consider că cea mai bună variantă rămîne tot cuplul Cârţu-Săndoi. Aceşti oameni au făcut istorie pentru Craiova şi au avut o serie de 18 meciuri fără înfîngere. Cine a mai făcut aşa ceva ca ei? Apoi, dacă ar veni un alt colectiv de antrenori cît credeţi voi că le va lua oamenilor respectivi să se acomodeze cu grupul de jucători? Totuşi sînt sigur că patronul nu o să facă greşeala să îi schimbe pe Cârţu şi Săndoi. Dacă vom cîştiga cu CSMS Iaşi o să vedeţi că va urma o continuitate în rezultate”,  a încheiat Pavel Badea.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Rădoi A RATAT BAC-ul de dragul campioanei! Adio, LICENŢĂ