Fotbal international

Presiune pe catalani, înainte de FC Barcelona – PSG. De ce l-a sunat Neymar pe Lionel Messi

15.02.2021 | 23:50
ADVERTISEMENT

Și Neymar se implică în transferul prietenului Lionel Messi la PSG. Jurnaliștii spanioli au dezvăluit că brazilianul l-a sunat pe starul Barcelonei, chiar înainte confruntării din Liga Campionilor.

Presa din Spania anunță că Neymar nu l-a sunat doar pentru că sunt foarte buni prieteni, ci a încercat să-l convingă să aleagă PSG, după ce înțelegerea cu Barcelona va expira.

ADVERTISEMENT

De altfel, starul naționalei Braziliei a spus ori de câte ori a avut ocazia că își dorește să joace din nou alături de Messi. Cei doi au fost colegi la Barcelona, în perioada 2013-2017.

Favor după favor, Messi se mai gândește

Finanțatorii campioane Franței s-au arătat dispuși să satisfacă pretențiile financiare decarului de la Barcelona, ba chiar au plusat și au inclus în ofertă și ”posibilitatea” de a câștiga Cupa Mondială, alături de naționala Argentinei.

ADVERTISEMENT

Însă, beneficiile puse la picioarele omului plătit cu o jumătate de miliard de euro nu l-au convins, cel puțin deocamdată, pe acesta să semneze cu PSG.

Pentru a mai pune o cărămidă la construcția strategiei de transfer a lui Messi, brazilianul Neymar a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe argentinian pentru a-i prezenta facilitățile de care s-ar bucura la Paris, anunță Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT

Și emirul Qatarului este implicat în transfer

Neymar, Verratti și Di Maria i-au transmis rând pe rând lui Messi că îl așteaptă la PSG. Însă, ultimul cuvânt îl va avea, cel mai probabil emirul Qatarului, unul dintre finanțatorii clubului parizian, și organizator al Cupei Mondiale de anul viitor.

Ca să-i arate cât de mult îl prețuiește, emirul Qatarului a inclus în oferta de transfer, pe lângă un salariu faraonic și posibilitatea ca Argentina să câștige trofeul suprem, Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT

Oportunitatea câștigării Cupei Mondiale, singurul trofeu care îi lipsește din palmares lui Messi ar putea fi argumentul care să încline decisiv balanța în favoarea clubului francez.

ADVERTISEMENT