Fotbal international

Presiune pe Juventus. Ce spun oficialii lui RB Leipzig despre Radu Drăgușin: „Se potrivește profilului nostru!”

27.02.2021 | 17:34
ADVERTISEMENT

Fundașul central român Radu Drăgușin este parte din prima echipă a lui Juventus, dar încă nu a semnat un nou contract cu italienii. RB Leipzig stă la pândă și l-ar dori pe tânărul apărător.

Deși impresarul Florin Manea a declarat că este doar o chestiune de timp până când Drăgușin va semna un nou contract cu echipa campioană din Italia, un anunț oficial întârzie să apară.

ADVERTISEMENT

Astfel, se creează contextul ideal pentru speculații, iar nemții de la RB Leipzig au oferit declarații prin care au transmis că ar fi foarte încântați de posibilitatea de a-l transfera pe Radu Drăgușin.

Presiune pe Juventus. Directorul sportiv al lui RB Leipzig: „Este un jucător interesant!”

Radu Drăgușin a debutat deja pentru prima echipă a lui Juventus, însă problema apărătorului central este că se apropie finalul înțelegerii sale cu formația antrenată de Andrea Pirlo.

ADVERTISEMENT

Contractul lui Radu Drăgușin expiră în data de 30 iunie 2021, iar negocierile pentru semnarea unei noi înțelegeri sunt pe cale să fie finalizate. Cu toate acestea, nimic nu a fost decis în mod oficial, astfel că alte echipe continuă să îi dea târcoale românului.

„Radu Drăgușin este un fotbalist foarte interesant. Calitățile sale îl transformă într-un jucător potrivit profilului nostru. Avem o viziune atunci când aducem fotbaliști, însă acum există tot mai multe cluburi importante interesate de tineri de perspectivă.

ADVERTISEMENT

Există o competiție foarte dură pe piața transferurilor din acest motiv”, a declarat Markus Kroschem, directorul sportiv al lui RB Leipzig potrivit cotidianului german Bild.

Ar putea fi titular în Verona – Juventus

Înainte de a semna un nou contract cu Juventus, Radu Drăgușin va avea ocazia să debuteze ca titular într-un meci din Serie A. Fundașul român ar putea fi folosit în rolul de apărător dreapta de Andrea Pirlo în deplasarea de la Verona.

ADVERTISEMENT

„Radu Drăgușin reprezintă o opțiune certă pentru a fi folosit în apărare. S-ar putea să joace titular cu Verona. Sunt concentrat pe cei care sunt apți de joc, pe ei vreau să îi văd la lucru. 

 Nu vorbesc despre cei care nu pot juca. Aș putea să intru și eu, sunt în formă, dar nu am drept de joc”, a spus antrenorul Andrea Pirlo înaintea partidei care va avea loc sâmbătă, 27 februarie, de la 21:45.

ADVERTISEMENT