Fotbal intern

Presiune pe Nicolae Stanciu: „Să explodeze și la națională, trebuie să tragă echipa!”

22.03.2021 | 10:36
Presiune pe Nicolae Stanciu Sa explodeze si la nationala trebuie sa traga echipa
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Slaviei Praga a reușit să marcheze opt goluri în precedentele șase meciuri ale cehilor, dar Lucian Sânmărtean crede că este timpul ca Stanciu să ofere mai multe și la națională.

Nicolae Stanciu nu a reușit să impresioneze deocamdată în tricoul naționalei, în viziunea lui Sânmărtean, care a declarat că așteaptă ca jucătorul Slaviei să devină liderul de care tricolorii au nevoie.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul care a jucat și pentru FCSB va fi prezent la lotul României pentru primele trei meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

Presiune pe Nicolae Stanciu: „Îl aștept să explodeze!”

După opt goluri în ultimele șase meciuri, mijlocașul Nicolae Stanciu este așteptat să dea randament asemănător și la echipa națională. Fostul coleg al lui Stanciu de la FCSB, Lucian Sânmărtean, a mărturisit că vrea mult mai multe de la mijlocaș.

ADVERTISEMENT

„Eu îl aștept pe Nicu să explodeze și la echipa națională. Chiar dacă a avut evoluții bune în cadrul grupului, îl aștept să facă mai mult, pentru că el este jucătorul de la care ne așteptăm să tragă echipa după el.

Este jucătorul care are o formă fizică foarte bună, acum. Este un jucător care înscrie, este un jucător care e determinant pentru echipa lui de club și așteptăm să facă diferența și la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Atunci își va împlini și el cariera, cu evoluții constant bune la echipa națională” a declarat Lucian Sânmărtean pentru as.ro.

Formă de invidiat. Face spectacol și la națională?

10 goluri în 42 de apariții la echipa națională a reușit Nicolae Stanciu de la debutul din martie 2016. Mijlocașul se află, însă, în cea mai bună formă a carierei sale și este așteptat să-și ridice nivelul evoluțiilor și la meciurile tricolorilor.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 27 de ani, românul a jucat de 33 de ori pentru Slavia Praga în acest sezon. A marcat 13 goluri și a oferit și 6 assist-uri, în toate competițiile. Stanciu s-a calificat cu Slavia și în sferturile Europa League, unde va juca cu Arsenal.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,11 este cota pentru ”ambele marchează” la meciul România-Macedonia de Nord. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT