Nicio categorie

L-a adus pe Ozil, apoi şi-a anunţat retragerea!

Arsene Wenger, antrenorul celor de la Arsenal, a declarat că va pleca de la club la sfîrşitul sezonului dacă nu va cîştiga nici un trofeu. Contractul tehnicianul în vîrstă de 63 de ani...
12.09.2013 | 20:27
L-a adus pe Ozil, apoi şi-a anunţat retragerea!

Arsene Wenger, antrenorul celor de la Arsenal, a declarat că va pleca de la club la sfîrşitul sezonului dacă nu va cîştiga nici un trofeu. Contractul tehnicianul în vîrstă de 63 de ani expiră în iunie 2014.

“Tunarii” nu au mai cîştigat nimic din 2005, iar Wenger a declarat că nu îşi poate face planuri la Arsenal avînd în vedere ultimele rezultate. Mai mult, presiunea este mai mare acum, după transferul lui Ozil aşteptările de la acest sezon crescînd simţitor.

“Nu are rost să ne grăbim. Sîntem în septembrie şi contractul expiră în iunie. Mai este foarte mult timp să ma decid dacă mai continui sau nu la Arsenal. Însă cu siguranţă voi renunţa dacă nu voi cîştiga nici un trofeu la sfîrşitul sezonului.” a declarat Wenger.

Francezul este la cîrma londonezilor din 1 octombrie 1996, alături de care a cîştigat de 3 ori campionatul în Anglia, 4 Cupe ale Angliei şi 4 Supercupe.

Arsenal dă piept cu Sunderland sîmbătă, acest fiind partida în care probabil va debuta starul german, Mesut Ozil.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri