Fotbal international

Prestație modestă pentru Ianis Hagi în semieșecul lui Rangers cu Hamilton. Ce notă a primit românul

07.02.2021 | 17:09
Prestatie modesta pentru Ianis Hagi in semiesecul lui Rangers cu Hamilton Ce nota a primit romanul
ADVERTISEMENT

Rangers, cu Ianis Hagi pe teren 79 de minute, s-a împiedicat de codașa Hamilton. Românul a jucat în nota echipei sale și a primit doar nota 5 din partea jurnaliștilor scoțieni.

Fanii echipei antrenată de Steven Gerrard așteptau ca Hagi să fie din nou decisiv, după ce etapa trecută a marcat un gol magnific, de 3 puncte, în disputa de pe teren propriu cu St. Johnstone.

ADVERTISEMENT

La Hamilton, Ianis Hagi nu a mai avut strălucirea din partida anterioară și a văzut ultimele minute de pe banca de rezerve, fiind înlocuit în finalul întâlnirii, încheiată la egalitate, scor 1-1.

Evoluție modestă pentru Ianis Hagi în egalul cu Hamilton: „Nu a avut impact”

Nu doar fanii lui Rangers așteptau o evoluție solidă din partea internaționalului român, ci și jurnaliștii scoțieni, impresionați de saltul calitativ arătat de Hagi în ultima perioadă. La finalul partidei, aceștia i-au acordat doar nota 5 micului Hagi.

ADVERTISEMENT

”Nu a avut impact, nu a reușit să construiască ceva de pe urma golului marcat etapa trecută. A fost o zi tăcută pentru atacant”, au scris scoțienii analizând prestația fotbalistului de 22 de ani.

De altfel, Hagi a jucat în nota echipei, portarul lui Rangers, Alan McGregor, salvându-și echipa în câteva rânduri. Acest fapt subliniază evoluția modestă a liderului din Scottish Premiership.

ADVERTISEMENT

Rangers defilează spre titlu

Semieșecul de la Hamilton nu schimbă prea mult situația din clasamentul la zi al campionatului scoțian, în care Rangers este lider autoritar, cu 76 de puncte, 21 peste marea rivală Celtic.

Etapa viitoare, echipa lui Hagi va evolua pe teren propriu cu o altă codașă din Premiership, Kilmanrock.

ADVERTISEMENT
  • 31 de meciuri, în toate competițiile, a bifat Ianis Hagi, în acest sezon, în tricoul lui Rangers
ADVERTISEMENT